Δευτέρα, Ιουλίου 5

Παγκόσμιο Υγειονομικό Πραξικόπημα καθοδηγούμενο από τους επιγόνους του Χίτλερ

Κλεάνθης Γρίβας
Παγκόσμιο Υγειονομικό Πραξικόπημα καθοδηγούμενο από τους επιγόνους του Χίτλερ

ΙΣΠΑΝΙΑ: ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ

 

Σε περίπτωση κρίσης στην Ισπανία: Καταργούνται όλα τα ατομικά δικαιώματα και οι πολιτικές ελευθερίες. Μπορούν να κατάσχονται τα περιουσιακά στοιχεία των πολιτών και των επιχειρήσεων και να απαγορεύονται επαγγελματικές δραστηριότητες. Όσοι έχουν νόμιμη ηλικία μπορούν να επιστρατεύονται.Όλοι οι πολίτες πρέπει να συμμορφώνονται με τις διαταγές των αρχών. Είσαι «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣ»

Κλεάνθης Γρίβας

5 Ιουλίου 2021

Todos los mayores de edadpodrán ser movilizadosenEspañaencaso de crisis

EL PAIS

MIGUEL GONZÁLEZ|Madrid | 03-07-2021

3 Ιουλίου 2021

 

https://elpais.com/espana/2021-07-03/todos-los-mayores-de-edad-podran-ser-movilizados-en-caso-de-crisis.html

 

«Είμαστε οι ιερείς της δύναμης... Αληθινή δύναμη δεν είναι η δύναμη πάνω στα πράγματα, αλλά πάνω στους ανθρώπους... Δύναμη είναι να κομματιάζεις το ανθρώπινο μυαλό και να το ξανασυναρμολογείς, δίνοντάς του το σχήμα που επιθυμείς... Θέλεις να μάθεις γιατί σε φέραμε εδώ; Για να σε θεραπεύσουμε, να σε κάνουμε λογικό. Κανένας απ' αυτούς που φέρνουμε εδώ δεν φεύγει από τα χέρια μας αθεράπευτος... Δεν αφανίζουμε τους αιρετικούς όσο μας αντιστέκονται. Όσο μας αντιστέκονται δεν τους αφανίζουμε. Τους αλλάζουμε, μπαίνουμε στο υποσυνείδητό τους και τους ξαναφτιάχνουμε. Τους κάνουμε σαν κι εμάς, πριν τους σκοτώσουμε...»

George Orwell («1984»)

 

ΙΣΠΑΝΙΑ: ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ

 

Σύμφωνα με την ElPais, στις 22 Ιουνίου 2021 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της Ισπανίας ένα πρωτοφανές σχέδιο νόμου ναζιστικού τύπου που εκπονήθηκε από την ισπανική κυβέρνηση (συνασπισμού των αηδιαστικών «αριστερών»-σοσιαλιστών Podemos και κάποιων άλλων γκρουπούσκουλων).

 

Σημειωτέον ότι η κήρυξη μιας «κατάστασης κρίσης» (ή «κατάστασης πολιορκίας» επί το ακριβέστερον) που «αφορά την Εθνική Ασφάλεια» (πόσα εγκλήματα στο όνομά της;) γίνεται με βασιλικό διάταγμα και είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του πρωθυπουργού και όχι του κοινοβουλίου.

 

Κατάργηση όλων των δικαιωμάτων των πολιτών

 

Σε περίπτωση που κηρυχθεί κατάσταση κρίσης στην Ισπανία (κατάσταση που δεν αφορά πλέον τις υγειονομικές αρχές αλλά την Εθνική Ασφάλεια), οι αρχές μπορούν να προχωρήσουν στην άρση όλων των ατομικών δικαιωμάτων και πολιτικών ελευθεριών που προστατεύονται από ένα «σύνταγμα» που μεταβάλλεται σε διάτρητο κουρελόχαρτο:

 

Οι πολίτες, «όταν κηρύσσεται κατάσταση κρίσης στην Ισπανία, είναι υποχρεωμένοι να "παραιτηθούν" προσωρινά (!!)των δικαιωμάτων τους και να εκπληρώνουν τις ''προσωπικές υποχρεώσεις''  τους που απαιτούνται από τις αρμόδιες αρχές, σύμφωνα με το νόμο περί Εθνικής Ασφάλειας (που μεταρρυθμίστηκε από την κυβέρνηση) και τις διαταγές του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας. Σε αυτήν την περίπτωση, όλοι οι πολίτες χωρίς εξαίρεση πρέπει να συμμορφώνονται με τις εντολές και τις οδηγίες που εκδίδονται από τις αρχές». 

 

Κατάσχεση περιουσιών των πολιτών

 

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα El Pais, η πρόταση νόμου ανάγει ανησυχητικά τα θέματα δημόσιας υγείας σε θέματα «εθνικής ασφάλειας».

 

Σε περίπτωση που κηρυχθεί «κατάσταση κρίσης» στην Ισπανία (ή «κατάσταση που ενδιαφέρει την Εθνική Ασφάλεια», σύμφωνα με τον τίτλο του προτεινόμενου νόμου), οι αρχές μπορούν να προχωρήσουν στην κατάσχεση όλων των περιουσιακών στοιχείων των πολιτών και των νομικών προσώπων (ή εκείνων που είναι απαραίτητα για το κράτος) και να επιβάλουν την αναστολή κάθε επαγγελματικής δραστηριότητας.

 

Όσοι υφίστανται οικονομική ζημιά λόγω της «προσωρινής» κατάσχεσης της περιουσίας τους ή της διακοπής των επαγγελματικών δραστηριοτήτων θα «αποζημιωθούν» εν καιρώ. Σύμφωνα με το σχέδιο:

 

«Τόσο οι ιδιώτες-πολίτες όσο και οι εταιρείες και τα νομικά πρόσωπά της εντάσσονται στην κατηγορία των "επιστρατευμένων" και οφείλουν να συνεργαστούν με τις αρχές για να ξεπεραστεί η όποια κρίση, μέσω της παροχής (κατάσχεσης) υλικών αγαθών και εκποίησης των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ατομικών ελευθεριών των πολιτών».

 

 

Τα μέσα ενημέρωσης θα μεταδίδουν την κρατική προπαγάνδα

 

Τα μέσα ενημέρωσης θα μετασχηματιστούν ουσιαστικά ώστε να εξυπηρετούν αποκλειστικά την επίσημη κρατική προπαγάνδα προκειμένου να «υπερασπιστούν την Ισπανία», όπως συμβαίνει σε κατάσταση πολέμου.

 

Το προσχέδιο περιλαμβάνει την υποχρέωση των μέσων ενημέρωσης να συνεργάζονται με τις αρμόδιες αρχές για τη διάδοση πληροφοριών προληπτικού ή επιχειρησιακού χαρακτήρα.

 

Σε σχέση με τα ΜΜΕ, το προσχέδιο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και μέτρα για να αποφευχθεί η επανάληψη εικόνων για ελλείψεις βασικών αγαθών που είναι αναγκαίες για την αντιμετώπιση μιας κρίσης (όπως η έλλειψη μασκών, αναπνευστικών συσκευών και Μονάδων Εντατικής Θεραπείας) οι οποίες εμφανίστηκαν όταν τα κρούσματα Covid άρχισαν να εξαπλώνονται μαζικά.

 

Η Ισπανία «λαγός» του «Γλυκού τέρατος των Βρυξελλών»

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εάν η Ισπανία υιοθετήσει αυτή την καταστροφική επέκταση των κρατικών εξουσιών για χάρη μιας αόριστης «κρίσης», θα ακολουθήσουν στον ίδιο δρόμο και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

 

Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο πως πολιτικοί και ειδικοί εισηγήθηκαν παρόμοια μέτρα τόσο στις ΗΠΑ, τον Καναδά και τη Βρετανία για την… επόμενη υγειονομική κρίση.


Το σχέδιο εξετάστηκε σε πρώτη ανάγνωση από το Συμβούλιο Υπουργών στις 22 Ιουνίου 2021 και εκκρεμεί η τελική έγκριση για υποβολή στο κοινοβούλιο. Το περιεχόμενό του έχει ήδη γνωστοποιηθεί στις αυτόνομες κοινότητες και σε ορισμένες κοινοβουλευτικές ομάδες.

 

Το πλήρες κείμενο του άρθρου της ELPAIS:

https://elpais.com/espana/2021-07-03/todos-los-mayores-de-edad-podran-ser-movilizados-en-caso-de-crisis.html

 

https://elpais.com/autor/miguel-gonzalez/

 

Επιμύθιο

 

Τελικά, τα εμβόλια-Frankenstein θα σαρωθούν από τις ίδιες τις παρενέργειές τους. Αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι μόνο με μια γενική πολιτική απεργία μπορεί να αντιμετωπιστεί κάθε επελαύνων Ολοκληρωτισμός. Καμιά κυβέρνηση δεν μπορεί να αντέξει τη νέκρωση της οικονομίας από συνειδητούς πολίτες που απέχουν από την εργασία τους επί μία εβδομάδα (και πολύ περισσότερο η καθ’ ημάς βαλκανο-μπαρόκ κυβέρνηση).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .