Δευτέρα, Ιουλίου 19

Ρωσική ρουλέτα κατά των κυττάρων η χρήση των εμβολίων στην πανδημία

ΜΙΑ “AΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ” ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ

Ο κορωναϊός COVID-19 είναι κατασκευασμένος. Η δομή των ακίδων του δείχνει προς συγκεκριμένες λύσεις εμβολίων, τα οποία με τη σειρά τους έχουν τυχαιότητα στον τρόπο που τις αντιμετωπίζουν σε μικροσκοπικό επίπεδο. Η τυχαιότητα εδώ είναι πολύ πιο μεγάλη απο αυτή μιας κλασικής Ρωσικής ρουλέτας και αυτό είναι εγκληματικό. Εδώ είναι η Νυρεμβέργη. Σε μια γραμμή σας είπα τί παίζει. Έρχεται τυφώνας.

Επικοινωνιακή λύση δεν υπάρχει. Το “θα δούμε” τελειώνει. Λύση οι εκλογές, μια εσωτερική αναστάτωση ή ένας πόλεμος. Και μετά οι ίδιοι με άλλη φάτσα!

Μια παρέα απατεώνες και άχρηστοι είναι όλοι. Ο ιός μπορεί να αποδειχτεί φίλος!

ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Τα κύτταρα διαφορετικών ανθρωπίνων φυλών δεν είναι απαραίτητα ίδια απέναντι στις παραλλαγές του ιού. Αυτό είναι άλλη μια παράμετρος που διαφοροποιεί την αποτελεσματικότητα των εμβολίων ανά περιοχή του πλανήτη. Στην Ελλάδα τίνος φυλής σας έδωσαν;

Το θέμα είναι, “θα σας ωφελήσει να μάθετε τις λεπτομέρειες ή θα ωφελήσει την υπερασπιστική γραμμή στο Δικαστήριο αυτών που έστησαν τη πανδημία”;

 https://zcode-gr.blogspot.com/2021/07/blog-post_15.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .