Παρασκευή, Ιουλίου 9

Μία σύντομη βόλτα στη γειτονιά του κόσμου η ζωή μας

Βίωσε έντονα και αυθεντικά κάθε συναίσθημά σου. Πάρε τα ηνία της ζωής στα χέρια σου και μην περιμένεις τίποτα από κανέναν. Μην δίνεις σε άλλους πρωταγωνιστικό ρόλο για τη ζωή σου, και μη περιμένεις τίποτα  από ξένες υπάρξεις. Είσαι εσύ για σένα. Ποτέ να μην αρκείσαι στο λίγο. Σου αξίζει το μέγιστο. Μην επαναπαύεσαι στα μέτρια ..τα μέτρια είναι για τους αδύναμους και τους φοβισμένους.

Να ψάχνεις πάντα τα πιο έντονα και τα πιο δυνατά. Πάψε να στεναχωριέσαι γι’ αυτά που πέρασαν. Μην κλαις γι’ αυτά που δεν έγιναν γιατί ανήκουν στο χθες. Μην περιμένεις πια αυτούς που δε γύρισαν, και μη σκορπίζεις τον εαυτό σου. Προστάτευσε τον. Μην ψάχνεις αιτίες και αφορμές για τις λάθος σου επιλογές, κι αυτές έπρεπε να τις βιώσεις μη μετανιώνεις είναι εμπειρίες ζωής. Μη περιμένεις τις ευκαιρίες, η ζωή φεύγει με ταχύτητα φωτός, αγάπησε με πάθος, ζήσε έντονα κάθε ομορφιά ζωής, δημιούργησε ότι μπορείς μην αφήνεις ανεκμετάλλευτο το χρόνο σου για να μη μετανιώσεις κάποια μέρα που δεν έκανες αυτά που ήθελες και ονειρεύτηκες ....

Μαρίζα Τσιτμή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .