Τετάρτη, Ιουλίου 21

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης κάνει για δεύτερη χρονιά τα «ίδια λάθη»

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης κάνει για δεύτερη χρονιά τα «ίδια λάθη»

«Από το "κανονικό καλοκαίρι" που υποσχόταν ο κ. Μητσοτάκης, πανηγυρίζοντας πάλι πως νίκησε την πανδημία, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά λειτουργεί ως σαμποτέρ και με την ανευθυνότητα, την ανεμελιά και τα ίδια λάθη ετοιμάζεται να τινάξει στον αέρα τόσο τη δημόσια Υγεία όσο και τον τουρισμό», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως σχολιάζει: «Αντί για υγειονομική θωράκιση των νησιών, εκτεταμένο testing, αξιόπιστη ιχνηλάτηση, επιτάχυνση εμβολιασμών που ζητούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μητσοτάκης:

- Αγνόησε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον Απρίλιο για κατά προτεραιότητα εμβολιασμό όσων εργάζονται στον τουρισμό.

- Με τις παλινωδίες του με το AstraZeneca και τα "χαρτζιλίκια" απέτυχε να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν.

- Πέταξε το μπαλάκι για αυστηρούς ελέγχους στην "ατομική ευθύνη", τις ναυτιλιακές και τους επιχειρηματίες, για να κρύψει την πρωτοφανή ανυπαρξία της Πολιτείας, με αποτέλεσμα οι ουσιαστικοί έλεγχοι να είναι ανύπαρκτοι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η επιβολή περιοριστικών μέτρων στη Μύκονο, παρά τον εμβολιασμό άνω του 90% των κατοίκων.

- Αγνόησε την αυτονόητη ανάγκη για ελέγχους από τον ΕΟΔΥ και δωρεάν μαζικό testing σε όλα τα νησιά, ενώ σε πολλά τα μοριακά ή rapid test είναι είδος πολυτελείας ή δεν υπάρχουν καν.

- Αγνόησε την έκκληση για ενίσχυση του ΕΣΥ και της Πρωτοβάθμιας Υγείας καθώς και για πρόβλεψη ξενοδοχείων καραντίνας, με αποτέλεσμα τουρίστες που έχουν νοσήσει να μην έχουν που να μείνουν, εικόνες που διασύρουν τη χώρα διεθνώς».

«Κάποια στιγμή ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να καταλάβει πως καλοκαίρι δεν σημαίνει ανέμελα τριήμερα κάθε εβδομάδα για τον ίδιον αλλά δουλειά για χιλιάδες εργαζόμενους και επιχειρηματίες», καταλήγει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .