Παρασκευή, Ιουλίου 30

Καταχανάς – Οριστικό: δεν είναι ΠτΔ η Σακελλαροπούλου, αλλά ο σύζυγός της…

Τον είδαμε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου να στρογγυλοκάθεται στην εξέδρα των επισήμων και τον κράξαμε! Κι αυτόν, κι αυτήν! Κι εκεί που το είχαμε ξεχάσει το θέμα, να σου πάλι ο λεβέντης, να γίνεται η αιτία ώστε ένα ολόκληρο Προεδρικό Μέγαρο να βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση.

Από μία πλευρά, δε μας κάνει εντύπωση. Η (μακράν) πιο αποτυχημένη ΠτΔ όλων των εποχών, φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι ένα άβουλο ον που ακόμα και για ν’ αναπνεύσει χρειάζεται ειδική άδεια. Τώρα, μάθαμε και από ποιον. Από τον… σύζυγο… Και τα ερωτήματα επανέρχονται: «Πώς στην ευχή δίκαζε αυτή η γυναίκα; Ποιος έπαιρνε την οριστική απόφαση σε κάθε δική; Εκείνη ή ο σύζυγος;»

Έχω την αίσθηση, πώς ΑΝ κάποια στιγμή υπάρξει κάποιος σοβαρός και αξιοπρεπής Δικαστής, θα πρέπει να κοιτάξει ξανά τους φακέλους των υποθέσεων που είχε αναλάβει αυτή η γυναίκα. Πραγματικά απορώ, πώς κατάφερε να βγάλει τη Νομική Σχολή ένα τόσο ανίκανο και άβουλο άτομο…

Η ουσία είναι ότι στο Προεδρικό Μέγαρο, έχουν γίνει μπάχαλο εξ αιτίας της ανικανότητάς και της πενιχρής της προσωπικότητας. Κι αυτό γιατί ο σύζυγός της, Παύλος Κοτσώνης, κάνει ό,τι γουστάρει εκεί μέσα, λες και είναι αυτός ο ΠτΔ… Ή είναι και δεν το ξέρουμε;

Το θέμα το έφερε στο φως η «Εστία», η οποία αφιέρωσε σχετικό ρεπορτάζ, που εκθέτει την ΠτΔ και το σύζυγό της.

Ακολουθεί σχετικό ρεπορτάζ από το «aftodioikisi.gr».

Ένταση από τις παρεμβάσεις συζύγου Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό

Κλίμα αναταραχής επικρατεί, σύμφωνα με πληροφορίες στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι ειδικά μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών με την (μη τελικά) παρασημοφόρηση του Ιάσονα Αποστολόπουλου.

Η πέτρα του σκανδάλου, όπως αναφέρει και σε σχετικό ρεπορτάζ η εφημερίδα «Εστία» είναι ο σύζυγος της Προέδρου Παύλος Κοτσώνης.

Ο κ. Κοτσώνης, όπως λέγεται, έχει μια ισχυρή προσωπικότητα που δεν του επιτρέπει να μην ανακατεύεται με τα όσα συμβαίνουν στην Προεδρία.

Διατηρεί δικό του γραφείο στο Προεδρικό Μέγαρο και οι κακές γλώσσες τον φέρουν να ανακατεύεται συνεχώς στα πόδια των συνεργατών της Προέδρου δημιουργώντας προβλήματα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επικρατεί ένταση καθώς όπως αναφέρουν γνωρίζοντες των όσων συμβαίνουν στο Προεδρικό Μέγαρο, αντί να βοηθά τελικά βραχυκυκλώνει την λειτουργία των συνεργατών της κυρίας Σακελλαροπούλου.

Λέγεται μάλιστα ότι ο κ. Κοτσώνης είναι ο υπεύθυνος των διαρροών με τις οποίες φωτογραφιζόταν οι υπηρεσίες του υπουργείου Εξωτερικών για την επιλογή της παρασημοφόρησης του που προκάλεσαν την αντίδραση του Νίκου Δένδια.

Υπάρχει μάλιστα η φημολογία ότι η δραστηριότητα του κ. Κοτσώνη έχει προκαλέσει αντιδράσεις που έχουνν διατυπωθεί προς την κυρία Σακελαροπούλου, όπως αυτή του υπεύθυνου του γραφείου Τύπου, Σήφη Πολυμίλη.

kanenazori.com

 

 https://www.triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .