Παρασκευή, Ιουλίου 23

Έρχονται τα πάνω κάτω στην τηλεόραση – Μόνο εμβολιασμένοι θα μπαίνουν στα ριάλιτι

εμβολιο

Με νέα δεδομένα σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα σχεδιάζονται τα ριάλιτι και τα μεγάλα projects της προσεχούς σεζόν στα κανάλια. Κυρίως για τα προγράμματα εγκλεισμού, όπου θα είναι διαρκής και στενή η επαφή ανάμεσα στους διαγωνιζομένους, το ζήτημα του εμβολιασμού όχι μόνο τίθεται επί τάπητος, αλλά αναμένεται να αποτελεί πλέον προϋπόθεση για να λάβει κάποιος μέρος στα καινούργια ριάλιτι που ξεκινούν γυρίσματα το επόμενο διάστημα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη για το «Big Brother», που προορίζεται να βγει στον αέρα στα τέλη Αυγούστου, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να μπουν στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» μόνο εμβολιασμένοι διαγωνιζόμενοι, ώστε να επιτευχθεί το μάξιμουμ της προστασίας από την COVID-19 για όλους τους μετέχοντες.

Οι συμμετοχές για το «Big Brother» ξεπέρασαν τις 13.000, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η τελική επιλογή των παικτών ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες. Την ίδια πολιτική, με επιλογή μόνο διαγωνιζομένων οι οποίοι θα έχουν εμβολιαστεί, επεξεργάζονται και αναμένεται να εφαρμόσουν και άλλα κανάλια σε ό,τι αφορά τις παραγωγές ριάλιτι για τη νέα σεζόν.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .