Σάββατο, Ιουλίου 10

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Στη Μύκονο για διακοπές - Δείτε φωτογραφίες με το καλλίγραμμο σώμα της

panagiotarou-mikonos

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου  με τα πιο καυτά μπικίνι στο «νησί των Ανέμων»

Top προορισμός των celebrities παραμένει η Μύκονος, η οποία ειδικά τα Σαββατοκύριακα κατακλύζεται από κόσμο και αιθέριες υπάρξεις, που με τις εμφανίσεις τους χαρίζουν όμορφες εικόνες σε όσους βρεθούν δίπλα τους.

Το «νησί των Ανέμων» είναι αγαπημένος προορισμός της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από  το ριάλιτι μόδας «My Style Rocks». 

Το φρεσκοχωρισμένο μοντέλο προκαλεί αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό όταν εμφανίζεται με τα σέξι μαγιό της στην παραλία. Το μοντέλο δημοσίευσε φωτογραφίες με το καλλίγραμμο σώμα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.





Στο νησί των ανέμων, βρίσκεται μόνιμα η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η δημοσιογράφος του Mykonos live TV και πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία απόλαυσε το μπάνιο της, μαζί με την συμπαίκτριά της στο reality επιβίωσης, Βαλέρια Χοψονίδου, αλλά και την πρώην παίκτρια της «Φάρμας», Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.


Τα τρία κορίτσια φόρεσαν τα μαγιό τους και ανέβασαν τη θερμοκρασία, με την Ελίζαμπεθ να επιλέγει ένα floral ολόσωμο, μακρυμάνικο μαγιό, ενώ η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εμφανίστηκε με ένα ροζ μικροσκοπικό μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε το υπέροχο κορμί της. Η Βαλέρια από την άλλη επέλεξε ένα ιδιαίτερο ψηλόμεσο μπικίνι σε τόνους μωβ και γαλάζιου.

Protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .