Κυριακή, Ιουλίου 4

Σιωπηλός Δρόμος: Τι θα δούμε στο αποψινό τελευταίο επεισόδιο

Σιωπηλός Δρόμος: Τι θα δούμε στο αποψινό τελευταίο επεισόδιο

Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που θα μεταδοθεί το βράδυ της Κυριακής 4 Ιουλίου στις 21:00 στο Mega θα ολοκληρωθεί ο «Σιωπηλός Δρόμος».  Η δραματική σειρά μυστηρίου που καθήλωσε τους τηλεθεατές ρίχνει αυλαία, με τον κάθε ήρωα να βρίσκει τη δική του αλήθεια

στο τέλος του δρόμου.

Σιωπηλός Δρόμος - Ανθρωποκυνηγητό

Η Αθηνά ανησυχεί για τον Πέτρο, και ενώ αρχίζει να αμφιβάλλει για την απόφασή της να παραδώσει τα χρήματα στον Βασίλη, ένα αναπάντεχο γεγονός θα κλονίσει συθέμελα την οικογένεια Καρούζου. Ο Μιχάλης βρίσκεται ένα βήμα πριν από την ομολογία, ενώ στο κρησφύγετο οι απαγωγείς περιμένουν τον ενορχηστρωτή να σημάνει το τέλος. 

Μέσα σε ένα κύμα αποκαλύψεων και τραγικών γεγονότων, η αστυνομία θα φτάσει στην ταυτοποίηση του ενορχηστρωτή. Η σύλληψή του είναι θέμα ωρών,  εκείνος όμως δεν είναι έτοιμος να τα παρατήσει.

Σιωπηλός Δρόμος - Ηθοποιοί

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

 https://www.govastileto.gr/lifestyle/siopilos-dromos-ti-8a-doume-sto-apopsino-telefteo-episodio/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .