Τρίτη, Ιουλίου 6

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΒΡΩΜΙΚΟΣ Π.Ο.Υ ΥΠΕΚΥΨΕ...

Κωνσταντίνος Αρβανίτης, Διδάκτωρ Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΒΡΩΜΙΚΟΣ Π.Ο.Υ ΥΠΕΚΥΨΕ...
"ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΩΝΤΑΙ ΤΕΣΤ ΣΕ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ" λέει τώρα πια!
"ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ" παραδέχεται!
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΩΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΠΑΪΡΑΚΙ...
Ο Π.Ο.Υ δεν συνιστά πια τα τεστ σε ασυμπτωματικούς, γιατί είναι... ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ και ΑΚΡΙΒΑ.
Η ακριβής έκφραση:
"Widespread testing on asymptomatic populations, including through self-testing is not currently recommended, based on the lack of evidence on the cost impact and effectiveness of such approaches and on the concern that this approach risks diverting resources from higher priority test indications."
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:
"Ευρέως εξαπλωμένα τεστ σε ασυμπτωματικούς πληθυσμούς, περιλαμβανομένου και του σελφ τεστ, δεν συνιστώνται πλέον, επί τη βάση της έλλειψης αποδείξεων επί της αποτελεσματικότητας και του κόστους τέτοιων πρακτικών και όσον αφορά στο ότι αυτή η προσέγγιση ρισκάρει να εκτρέψει δυνάμεις από άλλους (πληθυσμούς) υψηλότερης προτεραιότητας για τεστ."
______

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΜΑΣ

Παρόλα αυτά η ελληνική κυβέρνηση επιβάλει συνεχή τεστ σε ασυμπτωματικούς, με σκοπό να τους εκβιάσει να πάνε να "εμβολιαστούν" με τα ύποπτα και επικίνδυνα ζουμιά, που πλασάρονται με τον παραπλανητικό όρο "εμβόλια".
Πότε με το λάδωμα των νέων, πότε με εκβιασμούς, πότε με ανοιχτές απειλές κάποιων επίορκων συναδέλφων που ντροπιάζουν το ιατρικό λειτούργημα, προσπαθεί να προωθήσει το "πράμα", σαν μεγαλο-ντήλερ.

____

ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΣΤ
"tests should be directed where they are expected to have the greatest impact on public health. This means that everyone suspected of having COVID-19 based on symptoms should have priority for testing."
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:
"Τα τεστ πρέπει να κατευθύνονται εκεί που αναμένεται να έχουν την μέγιστη επίδραση στην δημόσια υγεία. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας που είναι ύποπτος να έχει COVID-19, βάσει συμπτωμάτων, θα έπρεπε να έχει προτεραιότητα για τεστ."
Αυτό και ως εκεί και μη παρέκει!
____

ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ
"Who had long recommended to laboratory experts and users of in vitro diagnostic medical devices not to rely exclusively on PCR test results to diagnose COVID-19. The WHO recommends that reference be made to PCR test results together with the patient's medical history and epidemiological risk factors."
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:
"Ο Π.Ο.Υ έχει προ πολλού συστήσει στους εργαστηριακούς ειδικούς και στους χρήστες των ιατρικών διαγνωστικών συσκευών, να ΜΗΝ βασίζονται αποκλειστικά στα PCR τεστ για να διαγνώσουν Covid-19.
Ο Π.Ο.Υ συνιστά να γίνεται αναφορά στα αποτελέσματα των PCR τεστ σε συνδυασμό με το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς και τους επιδημιολογικούς παράγοντες κινδύνου."
Με απλά λογάκια:
- Το PCR από μόνο του ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ για να θέσει την διάγνωση του COVID-19.
Εχουμε αναλύσει ότι το 97% και πλέον των θετικών PCR είναι ψευδώς θετικά, αφού θετικοποιούνται και από την γρίπη Α και από την γρίπη Β και από πολλά άλλα μικρόβια και ιούς.
Ολοι αυτοί που με ένα θετικό PCR τεστ χαρακτηρίστηκαν "κρούσματα" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ.
Κρούσματα στην ΑΛΗΘΙΝΗ Ιατρική είναι όσοι νοσούν αποδεδειγμένα.
__

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Ολες αυτές οι επισημάνσεις είναι σε σωστή κατεύθυνση.
Το ότι ο Π.Ο.Υ αναγκάστηκε, έστω και με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, να βγάλει αυτές τις νέες "κατευθύνσεις", είναι επιτυχία των υγιών εκείνων δυνάμεων, μέσα στην ιατρική κοινότητα, που παλεύουν με επιστημονικές μελέτες και αποδείξεις, να κλονίσουν το χάρτινο κατασκεύασμα της πανδημίας τρόμου, που έχει στηθεί τόσον καιρό, πάνω από τα κεφάλια των λαών.

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2021/07/blog-post_924.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .