Παρασκευή, Ιουλίου 9

ΓΗ ΔΙΑΤΟΜΩΝ


ΓΗ ΔΙΑΤΟΜΩΝ 500GR

Τιμή WEB: 7.00

  • Η γη διατόμων ή διατομική γη ή διατομίτης, είναι ένα φυσικό ορυκτό φυτικής προέλευσης (οικολογικό παρασιτοκτόνο) 100% φυσικό
  • Oρυκτό προιόν, σε μορφή λεπτής σκόνης (σαν ταλκ), χρώματος λευκού.
  • Ο τρόπος δράσης της είναι μηχανικός, αφού προσκολλάται εύκολα στα σώματα όλων των βαδιστικών εντόμων καθώς περπατούν και σχίζει το κηρώδες επίστρωμα τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αφυδατώνονται τα έντομα και τελικά να πεθαίνουν μετά από μερικές μέρες. Σημαντικό πλεονέκτημα της είναι ότι τα έντομα δεν μπορούν να αποκτήσουν ανοσία, δεδομένου ότι δεν περιέχει χημικά.
  • Χρησιμοποιείται για μυρμήγκια όλων των μεγεθών, κάμπιες λεπιδοπτέρων, προνύμφες κολεοπτέρων, φυλλοκόπτες, φυλλοδέτες, ψύλλους, ψείρες, κοριούς, ακάρεα, τσιμπούρια, κατσαρίδες (μικρές, μεγάλες), σαλιγκάρια, γυμνοσάλιαγκες, αράχνες, τερμίτες, λέπισμα, σαρανταποδαρούσες, μύγες, ψαλίδες, αφίδες, θρίπες, ψύλλες, υπονομευτές και πολλά άλλα έντομα, χωρίς όμως να σκοτώνει τους ωφέλιμους γαιοσκώληκες.
  • Είναι κατάλληλη και ασφαλής για χρήση σε κατοικίες, αποθήκες, καλλιέργειες, καλλωπιστικά φυτά ακόμη και σε λαχανόκηπους ή επάνω στα κατοικίδια ζώα. Η γη διατόμων των γλυκών υδάτων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε φυτά σε δοχεία (κυρίως σε bonsai) και ως εντομοκτόνο στην αποθήκευση σιτηρών και ζωοτροφών.

 https://alpha-geoponiki.gr/product/%CE%B3%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CF%89%CE%BD-500gr/?fbclid=IwAR3DutRzDZfBCJwb6YmB7IBA6epxRK5BfGUFgWh82NEazWnZsnkBwD-eWk4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .