Τετάρτη, Ιουλίου 14

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ – ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

4687990

Συγκεντρώσεις σε πολλές περιοχές της Ελλάδας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και του υγειονομικού απαρτχάιντ θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τετάρτη, στις 19:00.

Η κυβέρνηση προχώρησε αυτή την εβδομάδα νέα μέτρα, τα οποία αφορούν τους υποχρεωτικούς εμβολισμούς για τους υγειονομικούς και τους εργαζομένους στους οίκους ευγηρίας, ενώ από Παρασκευή μπαίνει σε εφαρμογή το υγειονομικό Απαρτχάιντ στην εστίαση και στην διασκέδαση.

Οι πολίτες για να εκφράσουν την αντίθεση τους σε αυτά τα μέτρα ετοιμάζουν συγκεντρώσεις σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας, οι οποίες αναμένεται να είναι μαζικές.

Συγκεκριμένα οι συγκεντρώσεις θα γίνουν στις εξής περιοχές:

Αθήνα (Σύνταγμα και Ομόνοια)
Θεσσαλονίκη (Λευκός Πύργος)
Πάτρα (Πλατεία Γεωργίου)
Ηράκλειο Κρήτης (Πλατεία Λιονταριών)
Βόλος (Λιμάνι Βόλου)
Δράμα (Πλατεία Ελευθερίας)
Καλαμάτα (Πλατεία 23ης Μαρτίου)
Ιωάννινα (Καστρά)
Σέρρες (Πλατεία Ελευθερίας)
Χανιά (Πλατεία Αγοράς)
Ρόδος (Πλατεία Ελευθερίας)
Σύρος (Πλατεία Μιαούλη)
Καβάλα (Κεντρική Πλατεία Καβάλας)

Μαζεύεται ο κόσμος στο Σύνταγμα στην Αθήνα

antiemvoliastes_syntagma1

Φωτογραφία από William Faithful

Διαμαρτύρονται για τα μέτρα που ελήφθησαν και που προβλέπουν μεταξύ άλλων τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων ομάδων που εργάζονται σε δομές που σχετίζονται με την Υγεία ή τις ευπαθείς ομάδες.

Συγκέντρωση πραγματοποιείται και στον Λευκό Πύργο ενάντια στους «διαχωρισμούς ανθρώπων» λόγω του εμβολίου, όπως αναφέρεται και κατά των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .