Τρίτη, Ιουλίου 6

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΝΕΩΝ;;;; ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑΣ – ΘΑ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΛΕΤΕΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

trheodo

Μπόλιασαν τα γεροντάκια, δεν τους βγήκαν οι νέοι και οι μεσήλικες και τώρα μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο Β. Ο εμβολιασμός των εφήβων αφού την επόμενη εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα για τον εθελοντικό εμβολιασμό των εφήβων 15-17 ετών. Την προσεχή Δευτέρα θα δοθούν όλες οι λεπτομέρειες για το πώς θα κλείνονται τα ραντεβού και πώς θα εξασφαλιστεί η συναίνεση των γονέων, όπως είπε νωρίτερα η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου.

Βέβαια, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τα παιδιά μας να πάθουν περιμυοκαρδίτιδα καθώς ανά τον κόσμο έχουν καταγραφεί τέτοια περιστατικά στις ηλικίες 12 με 17. Αλλά τι να είναι αυτά τα ψιλά γράμματα μπροστά στην “κανονικότητα” του Μητσοτάκη;;; Το χειρότερο ήρθε αμέσως μετά. Όπως τόνισε, είναι υπό δημοσίευση πολυκεντρική μελέτη από τις ΗΠΑ. Δηλαδή πάνε να τρυπήσουν την επόμενη γενιά με εμβόλιο για το οποίο βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη, μελέτες.

Σύμφωνα με την ίδια, είχαν γίνει 8 εκατομμύρια δόσεις σε παιδιά 12 ως 17 ετών και σε 6 εκατ. είχαν δοθεί και οι δύο δόσεις. Καταγράφηκαν 250 περιπτώσεις περιμυοκαρδίτιδας, ποσοστό 1 έως 4% περιπτώσεις ανά 100.000.

«Απαιτείται συνεχής επιτήρηση, αλλά οι σπάνιες ήπιες καταστάσεις δεν αναιρούν το όφελος των εμβολίων όπως αναφέρουν και οι ερευνητές» πρόσθεσε.

Όπως εξήγησε, παιδιά και έφηβοι έχουν μικρό αλλά υπαρκτό κίνδυνο νόσησης (14,1%), ενώ σπάνια παρουσιάζουν ένα πολυσυστηματικό φλεγμονώδες σύνδρομο με θνητότητα 1,2%.

Άραγε ποιος γονιός θα πάρει το ρίσκο να δώσει την συναίνεσή του να κάνει το εμβόλιο το παιδί του υπό αυτές τις συνθήκες;;;

 makeleio.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .