Παρασκευή, Ιουλίου 16

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


ΠΡΟΣ:
.1.Γραφειο κ.κ.Πρωθυπουργού
2 κ. Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,
3.κ. Εισαγγελέα Αρείου Πάγου,
4.κ. Εισαγγελέα Εφετών Πειραιά,
5.κ. Υπουργό Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη,

6.κ.Υπουργό Οικονομικών,

7.κ. Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης,
8.Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων Ελληνικής Αστυνομίας
9.Σώμα δίωξης οικονομικού εγκλήματος

10..Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής

Με την παρούσα ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ μας θέλουμε να καταγγείλουμε ακόμα μια φορά τον "συνδικαληστή"  ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗ και την παράνομη δράση του υπό την πλήρη προστασία και συμμετοχή του διευθυντή της εξωτερικής φρουράς,  υποστράτηγου, Σπύρου Σκλάβου.

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗΣ που "υπηρετεί" στην εξωτερική φρουρά Κορυδαλλού  είναι ήδη ελεγχόμενος από την ποινική δικαιοσύνη ότι  ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ το ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΗΣ και ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που προβλέπεται για τους ένστολους και μάχιμους εξωτερικούς φρουρούς.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος συνδικαληστής συμμετείχε ως άμεσος συνεργός στην ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ του εκλογικού επιδόματος, των βουλευτικών εκλογών 2019, όπου μαζί με το υπόδικο πλέον και τέως διοικητή της εξωτερικής φρουράς,  αστυνόμο Β, Βασίλη Γκόνο, καταχράστηκαν τα χρήματα του εκλογικού επιδόματος προς όφελος τους.

Όμως ενώ ο υπόδικος Βασίλης Γκόνος αποπέμφθηκε από την θέση του, ο Γεώργιος Στιβακτάκης συνεχίζει να δρα ανενόχλητος παρά τις παρανομίες που έχει διαπράξει και το πλήθος των καταγγελιών στις δικαστικές και αρμόδιες αρχές.

Όπως έχει καταγγελθεί και στο παρελθόν, στην υπηρεσία της εξωτερικής φρουράς Κορυδαλλού λειτουργεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΥΛΙΚΕΙΟ, χωρίς να διαθέτει ταμειακή μηχανή, ούτε άδεια από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες.

Σε αυτό απασχολούνται ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ οι οποίοι είναι φιλικά προσκείμενοι στον Γεωργιο Στιβακτάκη , με τον οποίο μοιράζονται τα παράνομα έσοδα που δεν καταγράφονται ΠΟΥΘΕΝΑ!

Πρόσφατα η διεύθυνση του καταστήματος κράτησης Κ2, του Κορυδαλλού αποφάσισε να κλείσει το παρανομο κυλικείο  και να δώσει τέλος σε μια παρανομία πολλών ετών.

Εδώ εμφανίζεται ξανά ο συνδικαληστής , Γεώργιος Στιβακτάκης, ο οποίος βλέποντας να κινδυνεύουν τα παράνομα έσοδα του από το κυλικείο, ξεκίνησε να "μαζεύει" υπογραφές ώστε να μην κλείσει και να μην χάσει τα παράνομα κέρδη που τσεπώνουν εδώ και αρκετά χρόνια....αυτός και τα τσιράκια του.

Στο χαρτί που κυκλοφορούν τα τσιράκια του που απασχολούνται στο παράνομο κυλικείο δεν αναγράφει το όνομα του  γνωστού συνδικαληστή, αλλά αορίστως μια "αγωνιστική επιτροπή"!

Δηλαδή προσπαθεί κρύβοντας το όνομα του και τα συμφέροντα του από το παράνομο κυλικείο, να ξεγελάσει ακόμα μια φορά (με το αζημίωτο) τους συναδέλφους και τις διωκτικές αρχές!

Και το καλύτερο; 

Διαλαλεί αριστερά και δεξιά πως  τον στηρίζει ο γνωστός προστάτης του υποστράτηγος, Σπύρος Σκλάβος!

Προφανώς είναι πολλά τα λεφτά....

Θεωρούμε πως η συνεχιζόμενη αυτή παρανομη δραστηριότητα του εν λόγω συνδικαληστής προσβάλλει το κύρος της υπηρεσίας και ζημιώνει το ελληνικό δημόσιο.

Οι εξωτερικού φρουροί που απασχολούνται ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΔ 215, στο παράνομο κυλικείο, εργάζονται σε ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!

Δηλαδή και τσεπώνουν τα έσοδα , αφού δεν υπάρχει ταμιακή μηχανή αλλά  εργάζονται και σε ωράριο που προνομιακό, αφού εξαιρούνται πάλι ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ από την κεντρική έκδοση των υπηρεσιών και τα καθήκοντα που προβλέπονται για τους υπαλλήλους της εξωτερική φρουράς

Μπορούν αυτοί οι κύριοι να μας ενημερώσουν.... πόσο καιρό έχουν να εργαστούν σε καθήκοντα φύλαξης υπερυψωμένων σκοπιών και φύλαξης κρατουμένων στα νοσοκομεία;;;

Βέβαια είναι δικαιολογημένος ο πανικός τους ,αφού τώρα βλέπουν πως θα σταματήσει η κονόμα και θα πρέπει επιτέλους να εργαστούν κανονικά και όχι σε προνομιακό ωράριο και καθήκοντα.!

Όσο για τον εγκέφαλο αυτής της "μηχανής" και τους "προστάτες" του, τους καταγγέλλουμε ακόμα μια φορά και ΖΗΤΟΥΜΕ τον ποινικό και πειθαρχικό τους έλεγχο.

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 16/7/2021

ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ  ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .