Τρίτη, Ιουλίου 20

Σήμα για καλοκαίρι με σκληρή δουλειά στέλνει το Μαξίμου, ολιγοήμερες οι διακοπές τον Αύγουστο--

Πόσο σκληρή δουλειά θα κάνουν; Θα πάρουν κασμάδες και θα σκάβουν  νταμάρια οι βασιλικοί του Μεγάλου Βασιλέως;

Αυστηρό μήνυμα προς όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου για προσήλωση στο κυβερνητικό έργο έχει στείλει το πρωθυπουργικό γραφείο σε μία συντονισμένη προσπάθεια να κερδηθεί η μάχη του χρόνου και να κάνει η χώρα το αποφασιστικό άλμα στην Kανονικότητα μια ώρα αρχύτερα.

Ο Πρωθυπουργός έχει θέσει αυστηρά χρονοδιαγράμματα για την επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων, ενώ η σωστή προετοιμασία για την αντιμετώπιση του τετάρτου κύματος της πανδημίας, αλλά και η επίσπευση του εμβολιαστικού προγράμματος δεν αφήνουν περιθώρια για εφησυχασμό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ανοίξει όλα τα μέτωπα σε οικονομία, επενδύσεις, τουρισμό με στόχο την ανάκαμψη και κατ΄ επέκταση την καταγραφή υψηλών ρυθμών ανάπτυξης μέσα στο τρέχον έτος, όπως προέβλεψε πρόσφατα και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα δεδομένα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για κοσμικές εμφανίσεις στη Μύκονο και για πολυήμερες στιγμές χαλάρωσης όπως συνέβαινε την περίοδο πριν την επέλαση του Κορωνοϊού.

Αντίθετα, τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου θα έχουν την ευκαιρία για ολιγοήμερες διακοπές γύρω στο Δεκαπενταύγουστο για να πάρουν μερικές ανάσες πριν την επιστροφή στα υπουργεία όπου θα σημάνει την έναρξη μιας σεζόν πρόκληση για το μέλλον της χώρας.

Την ίδια ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου γίνεται διαρκής αξιολόγηση των πεπραγμένων των υπουργών, καθώς ο κ. Μητσοτάκης δίνει έμφαση στην κοινωνική λογοδοσία ως εργαλείο ενίσχυσης των σχέσεων εμπιστοσύνης με την κοινή γνώμη.

Οι αποδόσεις του κάθε μέλους της Κυβέρνησης θα αποτελέσουν εξάλλου το διαβατήριο για την παραμονή του στο σχήμα, όταν ο Πρωθυπουργός αποφασίσει στους επόμενους μήνες να παίξει το χαρτί του Ανασχηματισμού.

Όσο για τους βουλευτές που βιάζονται να υπουργοποιηθούν, καλύτερα να δώσουν βάση στα καθήκοντά τους στη Βουλή προκειμένου και να βοηθήσουν το κυβερνητικό έργο, αλλά και να αποδείξουν ότι είναι άξιοι της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού ενόψει ενός επικείμενου ανασχηματισμού.

lykavitos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .