Κυριακή, Ιουλίου 18

Τα εμβόλια εμποδίζουν την ανάπτυξη της φυσικής ανοσίας. Λάθος η στρατηγική εμβολιασμού.

ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗ ΤΡΕΛΛΑ

Δεν έχω κάνει ούτε ένα “εμβόλιο” και ΔΕΝ πρόκειται να κάνω ποτέ, γιατί δεν είναι εμβόλια αλλά πειραματικά φάρμακα άγνωστων παρενεργειών. Ήδη έχω αναφερθεί σε αναμενόμενες παρενέργειές τους και κάποιες από αυτές, όπως π.χ. οι θρομβώσεις, οι λοιμώξεις που θα εμφανισθούν για πρώτη φορά, η μετάθεση σε άλλες χρονικές περιόδους γνωστών ενδημιών λόγω ειδικών μέτρων (βλέπετε

μαθηματική απόδειξη εδώ) και η θεαματική αύξηση των παραλλαγών διεθνώς (βλέπετε εδώ) επαληθεύτηκαν.

Όπως σε όλα και η στρατηγική του εμβολιασμού στην Ελλάδα ήταν και παραμένει λάθος (βλέπετε εδώ).

  • Ο εμβολιασμός δεν πρέπει να περνάει ΠΟΤΕ ένα μέγιστο όριο (βλέπετε εδώ), κάτι που διεθνώς ΔΕΝ είναι γνωστό (σε λίγο θα το πεί και ο ΠΟΥ, που με αντιγράφει). Και αυτό εδώ διεθνώς το διαβάζετε για πρώτη φορά!
  • Η παρουσία του ADE μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα εμβόλια μιας σοδειάς να αυξάνουν τις μολύνσεις σε νέες παραλλαγές!
  • Όπως έχω ήδη προβλέψει μπορεί να υπάρξει μετάδοση δύο ή και περισσοτέρων παραλλαγών ταυτόχρονα (βλέπετε εδώ και εδώ). Αυτό ήδη παρατηρήθηκε.
  • Η παρουσία της Δέλτα απαιτεί μια νέα στρατηγική, καθότι η θνητότητα της είναι μικρή αλλά ο αριθμός των νεκρών θα είναι μεγάλος σε μικρό διάστημα (βλέπετε εδώ ). 
  • Συνεχίζουν να αυξάνονται οι νεκροί στα νοσοκομεία και η μετάδοση του ιού στα ΜΜΜ λόγω κακού εξαερισμού (βλέπετε εδώ).
  • Μικρότερες δόσεις θα ελαχιστοποιούσαν τις άμεσες παρενέργειες των εμβολιασμών, το έχω ξαναγράψει. Πότε θα με αντιγράψουν; Αυτό μόνο για όσες περιπτώσεις θα προκύψει καλό αποτέλεσμα. Τα εμβόλια πρέπει να τα βλέπει κανείς σαν Ρωσική ρουλέτα σχετικά με την αποτελεσματικότητά τους στην πράξη.

difty9w45cor5

Το Ισραήλ ελπίζω να μη κάνει πόλεμο με το Ιράν για να δικαιολογήσει θανάτους απο τους εμβολιασμούς που κάνει. Τις μάσκες που είχα γράψει, πως θα τις ξαναφορέσουν, τις ξαναφόρεσαν. Γλυκούληδες.

ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ

Σας βεβαιώ πως υπάρχουν και άλλα θέματα για τα οποία οι πολίτες μιας χώρας - ειδικά της Ελλάδας - πρέπει να ενημερώνονται. Κάθε μέρα από το πρωί ως το βράδυ θα μιλάτε ή για Ελληνοτουρκικά ή για εμβόλια;

Εγώ δεν έχω κάνει ένα εμβόλιο και εσάς σας πάνε για το τέταρτο! Σχετικό με αυτό είναι το θέμα εδώ (Τί θα συνέβαινε με δύο ΝΕΕΣ παραλλαγές ταυτόχρονα χωρίς να τις πιάνουν τα εμβόλια;). Κανένα άρθρο μου δεν είναι γραμμένο στη τύχη. Υπάρχει πάντα ένας βαθμός πρόβλεψης μέσα.

Πολλά απο όσα έχω προτείνει κατά καιρούς ΔΕΝ αντιγράφονται… Δεν μπορούν. Έχουν πρόβλημα και στο νοητικό.

 https://zcode-gr.blogspot.com/2021/07/blog-post_9.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .