Τετάρτη, Ιουλίου 14

Μήπως ... έτσι εξηγείται;;;

ΟΙ ΠΛΑΣΕ ΕΜΒΟΛΙΩΝ....

Ανοίγει ένα μεγάλο θέμα..

Ένα μεγάλο θέμα ανοίγει στην Ελλάδα, την ώρα που, όπως παρατηρείται, *δια*bολιαστικά κέντρα είναι άδεια, κάτι που έχει προκαλέσει την μήνη των κυβερνώντων και των μέσων αποχαύνωσης.

Ήδη οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ημερομηνία των εμβολίων και προσπαθούν απεγνωσμένα να αποφύγουν να τα πετάξουν, για να ΜΗΝ αναπαραχθούν τα μελανά περιστατικά του 2010, που πετάχθηκαν στις χωματερές…

Ήδη η Ρουμανία , Πουλάει αδιάθετα εμβόλια στη Δανία γιατί οι πολίτες δυσπιστούν!!!

Η Ρουμανία συμφώνησε να πουλήσει 1,17 εκατ. δόσεις του *δια*bολίου των Pfizer/BioNTech στη Δανία, ανακοίνωσε χθές η Κοπεγχάγη.

Στο Ισραήλ, περισσότερο από ένα εκατομμύριο δόσεις του *δια*bολίου, που παρασκευάζουν οι Pfizer και BioNTech πρόκειται να λήξουν στα τέλη Ιουλίου.

Μάλιστα δεδομένο ότι ναυάγησαν οι συζητήσεις του Ισραήλ με την Βρετανία για να καταλήξουν σε συμφωνία ανταλλαγής των δόσεων, τα αποθέματα του Ισραήλ κινδυνεύουν να καταστραφούν.

Στην Αφρική, χιλιάδες *δια*bόλια λήγουν πριν καν χρησιμοποιηθούν.

Εμπρός σε αυτό το φαινόμενο, στις ΗΠΑ, η Johnson & Johnson δήλωσε την Πέμπτη ότι οι ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ έχουν παρατείνει την ημερομηνία λήξης σε εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου COVID-19 για επιπλέον 6 εβδομάδες!!!

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, υπάρχει ο φόβος πως …σκευάσματα *δια*bολίων έχουν λήξει ή κινδυνεύουν να λήξουν, και τα κράτη θέλουν να αποφύγουν την σπατάλη, καθώς τα δήθεν «δωρεάν» *δια*bόλια, πολύ απλά, έχουν πληρωθεί με λεφτά των φορολογουμένων του κάθε κράτους.

ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΡΑΓΕ Ο …«ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ» ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ «ΑΥΞΗΣΗ» ΤΩΝ …ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ;;;

ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 4ΠΛΑΣΙΩΝ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ *ΔΙΑ*BΟΛΙΑΣΤΟΥΝ;;;

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ;;;

Μήπως η καλή μας ..γκυβέρνηση πρέπει  να μας ενημερώσει πότε λήγουν τα *δια*bόλια και ποια είναι η διάρκειά τους;;; 

Ο κάθε υπάλληλος που *δια*bολιάζει κάποιον, μήπως κι αυτός οφείλει να του δείχνει την ημερομηνία λήξεως και μετά να .....

Οι πολίτες οφείλουν να κοιτάζουν ή να ζητούν επιτακτικά να ενημερωθούν για την ημερομηνία λήξης του σκευάσματος, το οποίο πρόκειται να βάλουν μέσα τους….

ΠΗΓΗ

 https://shmantikanea.blogspot.com/2021/07/blog-post_396.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .