Δευτέρα, Ιουλίου 12

Ο παρουσιαστής του FOXnews που ακούμπησε την εργαστηριακή προέλευση του ιού και το Ινστιτούτο της Wuhan καταγγέλει ότι τον παρακολουθεί η NSA!

Τι υποστηριζει ο ιδιος

Οι υπηρεσίες πληροφοριών δεν είναι φίλοι των Αμερικανών, είναι επικίνδυνοι

Ο Tucker Carlson απαντά στην αποκάλυψη της ταυτότητάς του με ένα δριμύ μονόλογο, συζητά με τον Glenn Greenwald.

Πρόκειται για τον παρουσιαστή του FOXnews ο οποίος σε μία σειρά εκπομπών αναζητούσε τα ίχνη της εργαστηριακής προέλευσης του ιού της Covid-19 και είχε πει στον αέρα ότι πρέπει να υπάρξει ποινική δίωξη των Fauci και Daszak.

Aίφνης ο ίδιος μετά από αυτό βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και τώρα τον κατηγορούν ότι ήθελε να πάρει συνέντευξη από τον Putin-μια κατηγορία που ακούγεται αστεία.

Ο Tucker Carlson απάντησε στη σημερινή «αποκάλυψη» – δηλαδή μια έκθεση του Axios που τον κατηγορεί ότι προσπαθεί να πραγματοποιήσει συνέντευξη με τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin.

Γράφει ο ZeroHedge

Είμαι Αμερικανός πολίτης, μπορώ να πάρω συνέντευξη από όποιον θέλω – και σκοπεύω να το κάνω”, δήλωσε ο οικοδεσπότης του Fox News.
Παρουσιάστηκε χωρίς περαιτέρω σχόλια, μαζί με τη συζήτηση του Carlson με τον δημοσιογράφο Glenn Greenwald, ο οποίος μίλησε για τις αποκαλύψεις του Edward Snowden σχετικά με την εγχώρια κατασκοπεία και άλλες παράνομες δραστηριότητες που διεξήγαγε η κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Η πρώτη διαρροή Tucker Carlson, φαινομενικά από την NSA, δεν πήγε σε κανέναν άλλο παρά στον Axios, ο οποίος αναφέρει ότι ο οικοδεσπότης του Fox News παρακολουθούνταν απλά επειδή προσπαθούσε να κανονίσει συνέντευξη με τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin μέσω ενός διαμεσολαβητή.
“Αυτές οι πηγές ανέφεραν ότι οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης των ΗΠΑ έμαθαν για τις προσπάθειες του Carlson να διασφαλίσει τη συνέντευξη με τον Vladimir Putin .

Ο Carlson έμαθε ότι η κυβέρνηση γνώριζε την προσέγγισή του – και αυτή είναι η βάση της παράδοξης κατηγορίας του, ακολουθούμενη από μια σπάνια δημόσια άρνηση από την NSA ότι ήταν στοχευμένη. “

Η δημόσια δήλωση της NSA δεν αρνήθηκε άμεσα ότι η αλληλογραφία του Carlson δεν ξεσκονίστηκε από την υπηρεσία. – Axios
Και φυσικά αυτή είναι η πρώτη διαρροή – που «δικαιολογεί» την παρακολούθηση ενός μέλους του αμερικανικού τύπου. Επιπλέον, υποθέτουμε ότι οι δικηγόροι της Fox έχουν ήδη διερευνήσει όλα τα μηνύματα και τα μηνύματα κειμένου του Carlson, και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει «εκεί», ή ότι δεν θα του επέτρεπαν το κομμάτι των 15 λεπτών στο Fox Business σήμερα το πρωί για να επισκιάσει τη διαρροή.
Τώρα το κυνήγι συνεχίζεται για το ποιος αποκάλυψε τον Carlson. Ο ανώτερος συντάκτης του Human Events Jack Posobiec – του οποίου οι πηγές DC δεν είναι ποτέ λάθος – πιστεύει ότι ξέρει:
Την περασμένη εβδομάδα, ο οικοδεσπότης της Fox News, Tucker Carlson, δήλωσε σε μια εκπομπή ότι ένας πληροφοριοδότης της NSA τον πλησίασε με αποδείξεις ότι η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας κατασκοπεύει τις επικοινωνίες του, με την πρόθεση να διαρρεύσει τα email του στον Τύπο και να «κόψει την εκπομπή»


Σήμερα, ο Carlson είπε στη Μαρία Bartiromo της Fox Business ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν πράγματι διαρρεύσει σε δημοσιογράφους – τουλάχιστον ένας από αυτούς έχει επικοινωνήσει μαζί του για αυτό που υποθέτουμε ότι είναι ένα επερχόμενο άρθρο σχετικά με το περιεχόμενό τους.

«Ήμουν στην Ουάσινγκτον για μια κηδεία την περασμένη εβδομάδα και συνάντησα κάποιον που γνωρίζω καλά, ο οποίος είπε« Έχω ένα μήνυμα για σένα »και στη συνέχεια μου επανέλαβε λεπτομέρειες από email και κείμενα που έστειλα και δεν είχα μιλήσει για αυτά σε κανένα άλλο. Έτσι επαληθεύτηκε. Και το άτομο είπε «η NSA το έχει αυτό», και αυτό αποδείχθηκε από το άτομο που διαβάζει τα περιεχόμενα του email, «και θα το χρησιμοποιήσει εναντίον σας».
Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, ήταν κάτι που δεν θα είχα πει ποτέ δημόσια αν ήταν λάθος, παράνομο ή ανήθικο. Δεν έχουν τίποτα για μένα, αλλά έχουν τα email μου. Έτσι ήξερα ότι με κατασκοπεύουν, και πάλι, για να είμαι εντελώς ειλικρινής μαζί σας – ως αμυντική κίνηση, σκέφτηκα «καλύτερα να το πω αυτό δυνατά».

“Τότε, έμαθα ότι – και πρόκειται να βγει σύντομα – ότι η NSA διέρρευσε το περιεχόμενο του email μου σε δημοσιογράφους σε μια προσπάθεια να με δυσφημίσει. Ξέρω, γιατί έλαβα μια κλήση από έναν από αυτούς που είπε “Αυτό ήταν το email σας.”
Επομένως, δεν είναι με κανέναν τρόπο αποκύημα της φαντασίας μου. Έχει επιβεβαιωθεί. Είναι αλήθεια. Δεν τους επιτρέπεται να κατασκοπεύουν Αμερικανούς πολίτες – το κάνουν. Νομίζω πιο δυσοίωνα ακόμα, ότι χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που συλλέγουν για να τις αξιοποιήσουν και να απειλήσουν δημοσιογράφους της αντιπολίτευσης, ανθρώπους που επικρίνουν τη διοίκηση του Biden. Μου συμβαίνει τώρα … ”

 

O  ίδιος ο Carlson τώρα με άρθρο του στο FOXnews υποστηρίζει ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ δεν είναι φίλοι των Αμερικανών, είναι επικίνδυνοι

Tucker Carlson: Η NSA διαβάζει τα προσωπικά μου email, σχεδιάζει να διαρρεύσει το περιεχόμενο

By Tucker Carlson | Fox News

Την περασμένη εβδομάδα, σας είπαμε ότι ο μεγαλύτερος οργανισμός συγκέντρωσης πληροφοριών της κυβέρνησης Biden, η NSA, διάβαζε τα προσωπικά μου email. Ακόμα και το να το λέμε δυνατά είναι περίεργο. Είναι ένα από αυτά τα κομμάτια που ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι θα κάναμε ποτέ.
Αλλά η χώρα έχει αλλάξει τόσο πολύ τόσο γρήγορα. Και ειλικρινά, το όλο πράγμα ήταν συγκλονιστικό. Η κυβέρνηση μας κατασκοπεύει; Ελα. Φαινόταν τρελό, αλλά είναι αλήθεια. Και κανείς στην Ουάσινγκτον δεν φάνηκε να είναι σοκαρισμένος. Στην πραγματικότητα, οι συνηθισμένοι βαλτοί αμέσως μετά το κομμάτι μας είχε μια έτοιμη εξήγηση για αυτό.

Είτε δεν συνέβη καθόλου, είπαν, απλώς μια καλωδιακή εκπομπή ειδήσεων που λέει ψέματα για την θεαματικότητα, ή πρέπει να υπήρχε ένας καλός λόγος που συνέβη. Και αρχίζουν οργισμένα να δικαιολογούν την NSA. Μία ισχυρή, πολύ πολιτικοποιημένη υπηρεσία κατασκοπείας που παρακολουθεί δημοσιογράφους που έχουν επικρίνει το καθεστώς; Κανένα πρόβλημα. Είναι απολύτως φυσιολογικό. Απλώς μην το λέτε κατασκοπεία.
Αλλά δεν είναι φυσιολογικό – καθόλου. Είναι Τρίτος Κόσμος, και όπως σας έχουμε πει επανειλημμένα, συνέβη. Τώρα, αυτό έχει επιβεβαιωθεί. Χθες, μάθαμε ότι πηγές στη λεγόμενη κοινότητα πληροφοριών είπαν σε τουλάχιστον έναν δημοσιογράφο στην Ουάσινγκτον τι υπήρχε σε αυτά τα email. Τα email μου. Δεν υπήρχε τίποτα σκανδαλώδες εκεί. Δόξα τω θεώ. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να το αναφέρουμε

Αργά την άνοιξη, ήρθα σε επαφή με μερικούς ανθρώπους που πίστευα ότι θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν να πάρουμε συνέντευξη με τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin. Δεν είπα σε κανέναν ότι το έκανα αυτό εκτός από τον εκτελεστικό μου παραγωγό, τον Justin Wells. Δεν ντρεπόμουν όταν προσπάθησα να πάρω συνέντευξη από τον Putin. Προφανώς αποτελεί είδηση. Είμαι Αμερικανός πολίτης. Μπορώ να πάρω συνέντευξη από όποιον θέλω και σκοπεύω να το κάνω.

Ωστόσο, σε αυτήν την περίπτωση, αποφάσισα να κρατήσω το στόμα μου κλειστό. Κατάλαβα ότι κάθε είδους δημοσιότητα θα τσάντιζε τους Ρώσους και θα έκανε τη συνέντευξη λιγότερο πιθανό να συμβεί. Ωστόσο, η κυβέρνηση του Biden το ανακάλυψε ούτως ή άλλως, διαβάζοντας τα email μου. Έμαθα από έναν πληροφοριοδότη ότι η NSA σχεδίαζε να διαρρεύσει το περιεχόμενο αυτών των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μέσα ενημέρωσης. Γιατί να το κάνουν αυτό; Λοιπόν, το θέμα, φυσικά, ήταν να με ζωγραφίσει ως ανέντιμο Αμερικάνο. Ένας Ρώσος πράκτορας. Με έχουν αποκαλέσει έτσι ξανά. Ένα όργανο του Κρεμλίνου, ένας προδότης που εκτελεί διαταγές ενός ξένου αντιπάλου.

Και φυσικά, δεν είμαι ο μόνος άνθρωπος που κατηγορήθηκε για αυτά τα πράγματα τα τελευταία χρόνια. Έχουμε δει το έργο αρκετές φορές τώρα. Την ίδια στιγμή, η κομμουνιστική κινεζική κυβέρνηση αυξάνει το ήδη εκπληκτικό επίπεδο ελέγχου της σε αυτήν τη χώρα, οι ηγέτες μας ασχολούνται με την απειλή του Vladimir Putin. Είναι κακός, μας λένε. Ένας ολοκληρωτικός δικτάτορας.


Ο Vladimir Putin κάνει πράγματα που κανείς Αμερικανός ηγέτης δεν θα σκεφτόταν καν. Διενεργεί εγχώριες εκστρατείες παραπληροφόρησης. Λέει ψέματα στο κοινό. Τιμωρεί τους ανθρώπους που του αντιτίθενται ή που πιστεύουν τα λάθος πράγματα. Χρησιμοποιεί ακόμη και υπηρεσίες πληροφοριών για να κατασκοπεύει τους δικούς του πολίτες. Συμπεριφορά εκτός ορίων. Έτσι, κανένας αξιοπρεπής Αμερικανός δεν θα έπαιρνε συνέντευξη από τον Vladimir Putin, τουλάχιστον κανένας δημοσιογράφος από το Fox News. Αυτό ήθελαν να τονίσουν. Γι ‘αυτό σκοπεύουν να διαρρεύσουν το περιεχόμενο των email μου σε ειδησεογραφικούς οργανισμούς. Και χθες, όπως σημειώθηκε, μάθαμε ότι το έκαναν.
Ακόμα και τώρα, ορισμένα από τα μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι καλά πάθαμε. Ώστε ανταλλάσσουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με άτομα που γνωρίζουν τον Putin, έτσι; Φυσικά, η NSA σας παρακολουθεί. Αυτά παθαίνει κανείς. Αλλά αυτό δεν είναι το θέμα. Σύμφωνα με το νόμο, η NSA υποχρεούται να κρατήσει μυστικές τις ταυτότητες των Αμερικανών πολιτών που έχουν παγιδευτεί στις τεράστιες εγχώριες κατασκοπικές επιχειρήσεις. Έτσι, από το νόμο, θα έπρεπε να αναφέρομαι εσωτερικά απλώς ως δημοσιογράφος των ΗΠΑ ή αμερικανός δημοσιογράφος. Αυτός είναι ο νόμος.


Αλλά δεν αναφέρθηκαν σε μένα έτσι. Με ανέφεραν με το όνομα μου. Με αποκάλυψαν. Οι άνθρωποι στο κτίριο έμαθαν ποιος ήμουν και στη συνέχεια το όνομά μου και το περιεχόμενο των μηνυμάτων μου έφυγαν από αυτό το κτίριο της NSA και κατέληξαν σε έναν οργανισμό ειδήσεων στην Ουάσινγκτον. Αυτό είναι παράνομο. Στην πραγματικότητα, για αυτό ακριβώς αυτός ο νόμος σχεδιάστηκε να αποτρέψει καταρχήν. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε υπηρεσίες πληροφοριών ως όργανα πολιτικού ελέγχου.
Και τα δύο μέρη συμφωνούσαν επ ‘αυτού. Οι δημοκράτες ήταν ιδιαίτερα ανένδοτοι στο θέμα, αλλά όχι πια. Αυτό ακριβώς συμβαίνει εδώ. Πρέπει να μάθουμε πώς συνέβη αυτό, ποιος το έκανε, ποιος το επέτρεψε;
Ο Paul Nakasone θα ήξερε την απάντηση. Ο Paul Nakasone είναι ο υψηλά ιστάμενος πολιτικός διευθυντής της NSA. Ο Paul Nakasone προσωπικά θα μπορούσε να εγκρίνει την αποκάλυψη της ταυτότητάς μου. Έτσι λειτουργεί. Ο Paul Nakasone πρέπει να εξηγήσει ποιος ζήτησε την αποκάλυψη και να το κάνει αμέσως.
Η Avril Haines θα γνωρίζει επίσης πιθανώς την απάντηση. Η Haines είναι η ακόμη πιο πολιτικός διευθυντής της National Intelligence που τα επιβλέπει όλα αυτά. Κι αυτή μπορεί επίσης να έχει εγκρίνει την αποκάλυψη. Σίγουρα θα ήξερε ποιος το ζήτησε και ποιος το ενέκρινε. Αυτή είναι η δουλειά της να ξέρει. Θα πρέπει να δημοσιεύσει αυτές τις πληροφορίες αμέσως, απόψε. Και εάν η Avril Haines δεν δημοσιεύσει αυτές τις πληροφορίες, θα πρέπει να αναγκαστεί να κοινοποιήσει αυτές τις πληροφορίες.
Δεν έχουμε μεγάλη δύναμη, είμαστε απλώς μια τηλεοπτική εκπομπή. Αλλά θα συνεχίσουμε να πιέζουμε γιατί έχει σημασία. Όχι μόνο για εμάς, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα. Δεν μπορείς να έχεις δημοκρατία σε ένα μέρος όπου οι υπηρεσίες κατασκοπείας που δεν δίνουν λογαριασμό σε κανένα κρατούν τους ανθρώπους στον ίσιο δρόμο με τη διαρροή του περιεχομένου των μηνυμάτων τους, δυσφημίζοντας τους με τα δικά τους email, τα οποία θεωρούσαν ιδιωτικά. Δεν λειτουργεί αν το επιτρέψετε αυτό. Και υποψιαζόμαστε ότι οι Ρεπουμπλικάνοι του Κογκρέσου θα απαιτήσουν επίσης μια απάντηση.

Many have finally awakened to the fact that the intelligence agencies, which they have blindly supported for so long, are not, in fact, their friends. They’re not the friends of anyone in this country. They’re dangerous. That’s obvious.
Πολλοί έχουν ξυπνήσει επιτέλους και κατάλαβαν ότι το γεγονός ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών, τις οποίες έχουν υποστηρίξει τυφλά για τόσο καιρό, στην πραγματικότητα δεν είναι φίλοι τους. Δεν είναι φίλοι κανενός σε αυτήν τη χώρα. Είναι επικίνδυνες. Αυτό είναι προφανές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΕΔΩ

https://kourdistoportocali.com/news-desk/o-paroysiastis-toy-foxnews-poy-akoympise-tin-ergastiriaki-proeleysi-toy-ioy-kai-to-institoyto-tis-wuhan-kataggelei-oti-ton-parakoloythei-i-nsa/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .