Πέμπτη, Ιουλίου 29

Lady Gaga: Εμφανίστηκε με μικροσκοπικό μπικίνι και... άναψε φωτιές - Δείτε βίντεο

ggggaagga

Το εντυπωσιακό της κορμί συγκέντρωσε μέσα σε λίγες ώρες 8.380.963 προβολές

Η Lady Gaga ξέρει καλά πώς να τραβάει την προσοχή με την παρουσία της στα social media και το τελευταίο διάστημα το κάνει πολύ συχνά.

Η διάσημη τραγουδίστρια πέρα από το ταλέντο, που διαθέτει, έχει και εξαιρετικές αναλογίες, που φροντίζει να δείχνει στους φανς της τον τελευταίο καιρό μιας και έχει καλοκαιριάσει και φοράει όλο και συχνότερα τα μπικίνι της.

Η σταρ απολαμβάνει τα μπάνια της στην θάλασσα και στην πισίνα και δημοσιεύει όλο και πιο συχνά στιγμιότυπα από τις αποδράσεις της. Έτσι έκανε και το βράδυ της Πέμπτης.

Η Lady Gaga ανάρτησε ένα βίντεο, που την δείχνει να βγαίνει από την πισίνα με ένα αποκαλυπτικό πορτοκαλί μαγιό. Δεν χρειαζόταν να κάνει κάτι παραπάνω, αφού το εντυπωσιακό της κορμί «δούλεψε για εκείνη». Μέσα σε λίγες μονάχα ώρες, το βίντεο συγκέντρωσε 8.380.963 προβολές και σχεδόν 3 εκατ. likes.

Δείτε το βίντεο:



Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .