Σάββατο, Ιουλίου 10

Κατερίνα Καινούργιου: Διακοπές στη Μύκονο με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά την αποχώρηση από το Open

Κατερίνα Καινούργιου: Διακοπές στη Μύκονο  με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά την αποχώρηση από το Open

Η Κατερίνα Καινούργιου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό της την Παρασκευή, ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει πού θα βρίσκεται.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποχώρησε λίγο επεισοδιακά από το Open, καθώς γράφτηκε πως έστειλε εξώδικο στον τηλεοπτικό σταθμό, με το Open να στέλνει μια απάντηση για την Κατερίνα Καινούργιου το βράδυ της Παρασκευής.

Μια ημέρα, μετά όμως, η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το ζευγάρι βρέθηκε στην Ύδρα ενώ αμέσως μετά ταξίδεψε για το νησί των ανέμων που είναι αγαπημένος τους προορισμός.

Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr απαθανάτισε το ζευγάρι την ώρα που αποχωρούσε από κοσμική παραλία του νησιού για να επιβιβαστείς το σκάφος του.

Η Κατερίνα Καινούργιου φορούσε ένα απίθανο εμπριμέ ολόσωμο μαγιό σε αποχρώσεις το λευκού και του μπλε, με ανοιχτή πλάτη. Το συνδύασε με ασορτί φαρδιά φούστα - παρεό και λευκά σαμπό.

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης από την άλλη, επέλεξε total black look με βερμούδα και t-shirt.

govastileto.gr 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .