Δευτέρα, Ιουλίου 5

Τούντας σε ΣΚΑΪ: Με rapid ή μοριακό στα MMM, μάσκα παντού και αντικατάσταση των self test

Για ποιες κατηγορίες εργαζομένων πρότεινε να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός.


Τούντας σε ΣΚΑΪ: Με rapid ή μοριακό στα MMM, μάσκα παντού και αντικατάσταση των self test

Πιο τολμηρά και αποφασιστικά μέτρα από την πλευρά της πολιτείας για την επίσπευση των εμβολιασμών, πρότεινε ο καθηγητής Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιάννης Τούντας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Στα μέτρα αυτά συμπεριέλαβε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων επαγγελαμτικών ομάδων, την πρόσβαση σε μετρό και λεωφορεία με αρνητικό rapid ή μοριακό τεστ ή πιστοποιητικό εμβολιασμού, την αντικατάσταση των self test με rapid ή PCR, αλλά και την επαναφορά της μάσκας.

«Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν είναι κάτι που πρέπει να μας ξενίζει. Αφορά ορισμένες κατηγορίες και πρώτα από όλους τους υγειονομικούς, αλλά και αυτούς που εργάζονται στα ΜΜΜ, στον τουρισμό, στους οίκους φιλοξενίας ηλικιωμένων, αλλά και τους εκπαιδευτικοί που έρχονται σε επαφή με μεγάλες ομάδες ατόμων και είναι εκτεθειμένοι, γιατί πολλά παιδιά είναι ασυμπτωματικοί φορείς του κορωνοϊού», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/tountas-skai-me-rapid-i-moriako-se-mmm-maska-pantou-antikatastasi-self-test

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .