Τετάρτη, Ιουλίου 7

Εστίαση: Ακόμα και αναδρομικά πρόστιμα με «χρήση» των social media - Ετοιμάζουν νέα «λουκέτα» και κυρώσεις

 Ετοιμάζονται να βάλουν οριστικά πλέον «λουκέτα» πολλά καταστήματα της εστίασης

Εστίαση: Ακόμα και αναδρομικά πρόστιμα με «χρήση» των social media - Ετοιμάζουν νέα «λουκέτα» και κυρώσεις

Η κυβέρνηση γι' ακόμη μια φορά έβαλε στο στόχαστρο της εστίαση, έτσι ο κλάδος που έχει κτυπηθεί πιο πολύ απ' όλους δέχεται ένα νέα πλήγμα, καθώς θα απαγορευθεί να είναι κάποιος όρθιος. 

Παράλληλα η κυβέρνηση ετοιμάζεται να επιβάλει «τσουχτερά» πρόστιμα σε όσους δεν υπακούσουν στους αυστηρούς κανόνες, ενώ από την πρώτη παράβαση πλέον θα μπαίνουν «λουκέτα», μόνο που αυτή τη φορά μπορεί να είναι οριστικά, καθώς όλες σχεδόν οι επιχειρήσεις της εστίασης προσπαθούν υπολειτουργώντας να βγάλουν τα «σπασμένα» του προηγούμενου έτους. 

Συγκεκριμένα η κυβέρνηση εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης κρουσμάτων αποφάσισε να επιβάλει νέα μέτρα. Πρόκειται για μέτρα που αφορούν στον τρόπο λειτουργίας των κέντρων διασκέδασης και τίθενται σε ισχύ από την προσεχή Πέμπτη, 08.07.2021. Μάλιστα, είναι πιθανό να δούμε πρόστιμα ακόμα… και αναδρομικά, με «οδηγό» τυχόν εικόνες που αναρτήθηκαν στα social media ακόμη και μέρες πριν.

Πώς φτάσαμε όμως μέχρι εδώ; Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, ο «κόκκινος συναγερμός» στο Μέγαρο Μαξίμου σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης, 06.07.2021, όταν επικαιροποιήθηκαν τα στοιχεία της επιδημιολογικής εικόνας της χώρας.

Έτσι, παρά το γεγονός ότι τα μέτρα για τη διασκέδαση ήταν προγραμματισμένο να ανακοινωθούν την ερχόμενη Δευτέρα, με εντολή του ίδιου του πρωθυπουργού ανακοινώθηκαν αρκετά νωρίτερα και μάλιστα είναι πιο αυστηρά από αυτά που είχαν συμφωνηθεί!

 .pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .