Σάββατο, Ιουλίου 17

Άντισον Ρέι: Οργή κατά της «βασίλισσας» του TikTok από ρεπόρτερ του UFC - «Μας κλέβει τη δουλειά»

Adison-Rey

Η γνωστή TikToker που μετράει  πάνω από 100 εκατομμύρια followers στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, προκάλεσε αντιδράσεις  με την παρουσία της ως ρεπόρτερ στον αγώνα του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ με τον Ντάστιν Πουαριέ

Η «βασίλισσα» του TikTok που διαθέτει πάνω από 78 εκατομμύρια ακολούθους στην εν λόγω πλατφόρμα, μετά το πέρασμα της και από τη μουσική σκηνή με το πρώο τη σιγκλ με τίτλο «Obsessed», αποφάσισε να δοκιμαστεί κι ως αθλητική ρεπόρτερ.

addison-rae-in-bikini-at-a-pool-instagram-photos-09-15-2020-3


Συγκεκριμένα, η σέξι influencer κάλυψε τον μεγάλο αγώνα του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ με τον Ντάστιν Πουαριέ στο Λας Βέγκας. Η κίνηση αυτή ωστόσο δεν βρήκε σύμφωνους αρκετούς δημοσιογράφους που διαμαρτυρήθηκαν πως τους κλέβει τη δουλεια.

Από την πλευρά της η Ρέι, πόσταρε μια φωτογραφία της από τη βραδιά στο Twitter, γράφοντας: «Σπούδασα δημοσιογραφία για τρεις ολόκληρους μήνες για να προετοιμαστώ για αυτή τη στιγμή».



Μάλιστα, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε έκανε μια νέα ανάρτηση φαίνεται σαν να είναι μελανιασμένη και τραυματισμένη στο ρινγκ, με τη λεζάντα «Βέγκας – Άντισον 1-0».






















https://www.protothema.gr/sports/article/1142897/adison-rei-orgi-kata-tis-vasilissas-tou-tiktok-apo-reporter-tou-ufc-mas-klevei-ti-douleia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .