Πέμπτη, Αυγούστου 12

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΣΚΑΦΟΣ ΜΕ 18 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΥΛΟ – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +Email λιμενικο Βυθίστηκε σκάφος με 18 επιβαίνοντες ανοιχτά της Μύλου – Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης σε εξέλιξη. Συναγερμός στη Μήλο για σκάφος με 18 επιβαίνοντες που φαίνεται πως βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του νησιού το πρωί της Πέμπτης. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού για τη διάσωση των επιβατών του που βρίσκονται στην θάλασσα, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Σπεύδουν σκάφη και αλιευτικά ενώ στην περιοχή επικρατούν άνεμοι έντασης 4-5 μποφόρ.

λιμενικο

Βυθίστηκε σκάφος με 18 επιβαίνοντες ανοιχτά της Μύλου – Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης σε εξέλιξη.

Συναγερμός στη Μήλο για σκάφος με 18 επιβαίνοντες που φαίνεται πως βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του νησιού το πρωί της Πέμπτης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού για τη διάσωση των επιβατών του που βρίσκονται στην θάλασσα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σπεύδουν σκάφη και αλιευτικά ενώ στην περιοχή επικρατούν άνεμοι έντασης 4-5 μποφόρ.

 makeleio.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .