Τετάρτη, Αυγούστου 25

Ο Λιγνάδης πολιορκεί τον Φιλιππίδη να μπει στην παράσταση που ετοιμάζει στις φυλακές με θέμα την Επανάσταση του 21 (video)

Στην ομάδα της «φρίκης» συμμετέχει και ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για τον βιασμό της 11χρονης πρωταθλήτριας

Σουρεάλ σκηνές εκτυλίσσονται στις φυλακές Τριπόλεως όπου βρίσκονται προφυλακισμένοι οι κάποτε «ισχυροί» άντρες της υποκριτικής…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος για βιασμούς κατά συρροή Δημήτρης Λιγνάδης ετοιμάζει μια θεατρική παράσταση στην οποία θέλει να συμπεριλάβει και τον κατηγορούμενο για έναν βιασμό και δυο απόπειρες, Πέτρο Φιλιππίδη.


lignadis4

Ο Λιγνάδης έχει στήσει μια θεατρική ομάδα με την οποία έχει ήδη ξεκινήσει πρόβες. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που στις φυλακές στήνεται θεατρική ομάδα, με αποτέλεσμα οι συγκρατούμενοι του γνωστού σκηνοθέτη να έχουν δηλώσει ήδη ενδιαφέρον. Το θέμα της παράστασης, σύμφωνα με πηγές, θα κινείται -άκουσον άκουσον!- γύρω από τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Εθνική Επανάσταση του 1821! Μετά τις κατηγορίες για εκμετάλλευση, βιασμούς και κακοποίηση, οι προφυλακισμένοι για σεξουαλικά εγκλήματα θα ασχοληθούν με τους εθνικούς μας ήρωες και την ιστορική απελευθέρωση!


filippidis

Την ίδια στιγμή, πηγές αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης «πολιορκεί» έντονα τον συγκρατούμενό του Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο μοιράζεται τον ίδιο θάλαμο και περνάει μαζί του αρκετές ώρες της ημέρες, με στόχο να συμμετάσχει στην παράσταση που ετοιμάζει. Μέχρι στιγμής, ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει αποδεχτεί την πρόταση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Στην ομάδα του Λιγνάδη συμμετέχουν έως τώρα δέκα περίπου άτομα, ανάμεσά τους ο προπονητής ιστιοπλοΐας Τριαντάφυλλος Αποστόλου ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 11χρονης τότε πρωταθλήτριας της ιστιοπλοΐας.

proponitis 1 1068x578 1


 

https://www.trelokouneli.gr/o-lignadis-poliorkei-ton-filippidi-na-mpei-stin-parastasi-poy-etoimazei-stis-fylakes-me-thema-tin-epanastasi-toy-21-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .