Τρίτη, Αυγούστου 24

Κρήτη: Εκτέλεσαν 39χρονο έξω από το σπίτι του στη Μεσαρά

Κρήτη: Εκτέλεσαν 39χρονο έξω από το σπίτι του στη Μεσαρά

Μαφιόζικη εκτέλεση το βράδυ της Δευτέρας στην Κρήτη. Νεκρός από πυροβολισμό, παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, ένας 39χρονος άνδρας στην περιοχή της Μεσαράς, στο νότο του ν. Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θύμα δέχτηκε τουλάχιστον 4 σφαίρες. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που σαρώνουν την περιοχή. 



Η δολοφονία έγινε κοντά στο Πετροκεφάλι του Δήμου Φαιστού, σε σπίτι έξω από το χωριό, όπου ο 39χρονος διέμενε με την οικογένειά του, κοντά στο ποιμνιοστάσιό του. Μάλιστα κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κτηνοτρόφος πυροβολήθηκε ενώ καθόταν στην βεράντα του σπιτιού μαζί με το παιδί του. Η σύζυγός του φέρεται να απουσίαζε εκείνη την ώρα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο δράστης φέρεται να έστησε καρτέρι, καθώς η περιοχή είναι σκοτεινή κι ερημική, βγήκε από τα χωράφια και πυροβόλησε τον άτυχο άνδρα.

Ο 39χρονος φέρει τουλάχιστον τέσσερα τραύματα, όλα στη δεξιά πλευρά, σε μάγουλο, κοιλιακή χώρα, και στο χέρι σε δυο διαφορετικά σημεία.

Εκτιμάται ότι είτε ο ο δράστης βγήκε από τα δεξιά και τον πυροβόλησε, είτε ότι το θύμα άκουσε κάποιον θόρυβο, γύρισε να δει τι συμβαίνει και δέχθηκε τους πυροβολισμούς.

Οι αστυνομικοί αναζητούν όποια στοιχεία θα μπορέσουν να βοηθήσουν στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας.

Πηγή: cretalive.gr

 

 https://www.zougla.gr/greece/article/kriti-mafioziki-ektelesi-39xronou-sti-mesara

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .