Δευτέρα, Αυγούστου 2

Ο Τεντόγλου «πέταξε» στα 8.41μ. στο τελευταίο του άλμα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο!


Ο Τεντόγλου ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, κερδίζοντας το χρυσό λόγω καλύτερης δεύτερης προσπάθειας από τον Ετσεβαρία.

Ο Μίλτος Τεντόγλου βρήκε το μεγάλο άλμα (8.41μ.) στην τελευταία του προσπάθεια στον τελικό του μήκους και κατέκτησε με μυθικό τρόπο το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Ο πρωταθλητής από τα Γρεβενά ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, κερδίζοντας το χρυσό λόγω καλύτερης δεύτερης προσπάθειας από τον Ετσεβαρία.»

Ο Τεντόγλου ήταν 3ος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με 8.11μ. από την πρώτη του προσπάθεια και 8.15μ. στην 5η, ψάχνοντας, ωστόσο, να βρει κάτι καλύτερο. Μην ξεχνάμε πως ο Τεντόγλου έχει την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο με 8.60μ.!

Είδε τον Ισπανό Κάθερες να τον θέτει εκτός βάθρου με 8.18μ. στο τελευταίο του άλμα! Στο δικό του τελευταίο άλμα, ωστόσο, ο 23χρονος από τα Γρεβενά «πέταξε» στα 8.41μ., κατακτώντας το χρυσό λόγω καλύτερης δεύτερης προσπάθειας από τον Κουβανό Ετσεβαρία, ο οποίος δεν μπορούσε να το πιστέψει, όπως και ο συμπατριώτης του και «χάλκινος», τελικά, Μάσο!

Δείτε την επική «πτήση»


Δείτε την επική «πτήση» 

Δείτε την επική «πτήση» 

Πηγή: sport-fm.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .