Πέμπτη, Αυγούστου 5

Alex Rodriguez: Διακοπές με καλλονή δημοσιογράφο μετά την επανασύνδεση της Lopez με τον Affleck

Alex Rodriguez: Διακοπές με καλλονή δημοσιογράφο μετά την επανασύνδεση της Lopez με τον Affleck

Παρηγοριά στην αγκαλιά της εντυπωσιακής αθλητικογράφου, Melanie Collins φαίνεται να βρήκε ο Alex Rodriguez μετά την επανασύνδεση της πρώην αγαπημένης του, JLo με τον Ben Affleck.

Μάλιστα αυτές τις ημέρες ο γνωστός αθλητής και η αγαπημένη του κάνουν διακοπές

με το γιότ του.
Ενώ η J.Lo γιόρτασε τα 52α γενέθλιά της στη γαλλική Ριβιέρα, συνέχισε τις διακοπές της στην Ιταλία και αναμένεται να φτάσει και στη χώρα μας, ο Rodriguez επέλεξε την κοντινή Ισπανία για να κάνει διακοπές με την παρέα του και να γιορτάσει τα 46α γενέθλιά του.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν φαίνεται ο A-Rod μαζί με τον Eric Decker και τη σύζυγό του Jessie, αλλά και η εντυπωσιακή αθλητικογράφος.

Η Collins φοράει ένα μπλε μπικίνι στις φωτογραφίες και μιλάει στον Alex ενώ και σε μια άλλη φωτογραφία φαίνεται να πηγαίνουν βόλτα με σκάφος μαζί με το φιλικό τους ζευγάρι.

Η όμορφη δημοσιογράφος καλύπτει το αθλητικό ρεπορτάζ στο κανάλι CBS ενώ έχει παρουσιάσει reality εκπομπές και αθλητικές εκπομπές στο Golf Channel. H Collins που έχει καλύψει αθλητικά γεγονότα όπως οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες αλλά και το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου έχει σπουδάσει δημοσιογραφία αλλά και εσωτερική διακόσμηση.

 govastileto.gr 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .