Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ


Στις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του πρωταθλητή μας στην άρση βαρών Θεόδωρου Ιακωβίδη κρύβεται η αλήθεια για την κατάντια της αποικίας μας.

Ένα διεφθαρμένο και καταχρεωμένο Κράτος φαντάζει στις δηλώσεις των κρατικώναξιωματούχων και των καλοταϊσμένων μέσων ενημέρωσης ως η Ελλάδα που είμαστε όλοι υπερήφανοι, που καινοτομεί, που εισπράττει τα δις του ΕΣΠΑ και ευημερεί.

Η πραγματικότητα είναι ότι η Ελλάδα στη διετία διακυβέρνησης Μητσοτάκη 2019-21 δημιούργησε 55 δις έλλειμμα, καταβροχθίζοντας εθνικούς πόρους, έχοντας τους πρωταθλητές της νηστικούς και υπηρετώντας τους αποικιοκράτες.

Η πραγματικότητα είναι ότι η Ελλάδα στη τετραετία διακυβέρνησης Τσίπρα-Βαρουφάκη-Καμμένου δημιούργησε δεκάδες δις ζημία, καταβροχθίζοντας εθνικούς πόρους, υποθηκεύοντας την Ελλάδα και έχοντας τους πρωταθλητές της νηστικούς.

Η πραγματικότητα είναι ότι η σάπια Μεταπολίτευση χτίστηκε λεηλατώντας την Ελλάδα από τον Α.Παπανδρέου μέχρι τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καταβροχθίζοντας εθνικούς πόρους, ταϊζοντας τα καθεστωτικά λαμόγια και εξαθλιώνοντας το λαό τώρα και για τις επόμενες δεκαετίες.

Η μόνη σωτηρία είναι μία Κυβέρνηση εναντίον της Διαφθοράς μέσα από εκλογές, για τους πρωταθλητές μας, για τα νέα παιδιά, για την ευημερία ολόκληρου του ελληνικού λαού και όχι μόνο της καθεστωτικής παρέας. Οι Έλληνες πολίτες να διώξουν με την ψήφο τους από την Ελληνική Βουλή την καθεστωτική παρέα των τηλεπαραθύρων, τους ντίλερς της καταστροφής της χώρας.

Όλα τα άλλα είναι περιτυλίγματα σε μία εθνική ξεφτίλα.

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ