Παρασκευή, Αυγούστου 27

Ρωσία για Αφγανιστάν: «Αρκετά μεγάλη» η τρομοκρατική απειλή εξαιτίας του «Ισλαμικού Κράτους»

«Δεν είναι γηγενείς κάτοικοι της χώρας αυτής, αλλά πρόκειται για πραγματικούς τρομοκράτες»

Ρωσία για Αφγανιστάν: «Αρκετά μεγάλη» η τρομοκρατική απειλή εξαιτίας του «Ισλαμικού Κράτους»

Η Ρωσία εκτιμά ότι η τρομοκρατική απειλή από το Αφγανιστάν είναι αρκετά μεγάλη εξαιτίας της παρουσίας στην χώρα ατόμων που ανήκουν στο «Ισλαμικό Κράτος», όπως δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Σε ό,τι αφορά (την ανησυχία) για τρομοκρατικές επιθέσεις, μπορούμε να επισημάνουμε μόνο ότι στο έδαφος του Αφγανιστάν, εκτός από τους Ταλιμπάν, υπάρχουν και εκπρόσωποι του ‘Ισλαμικού Κράτους’.

Δεν είναι γηγενείς κάτοικοι της χώρας αυτής, αλλά πρόκειται για πραγματικούς τρομοκράτες.

Για τον λόγο αυτό φυσικά, ο κίνδυνος της τρομοκρατικής απειλής στο Αφγανιστάν είναι αρκετά μεγάλος», δήλωσε ο Πεσκόφ, σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ ΜΠΕ.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε επίσης ότι η Ρωσία εξακολουθεί να ανησυχεί για την εξαιρετικά τεταμένη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την απομάκρυνση πολιτών από το Αφγανιστάν που πραγματοποιούν οι χώρες της Δύσης, την οποία και παρακολουθεί με τον πιο λεπτομερή τρόπο.

*Φωτογραφία αρχείου


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .