Παρασκευή, Αυγούστου 27

Τόνια Σωτηροπούλου: Λαμπερή πρεμιέρα με τον Κωστή Μαραβέγια στο πλευρό της

Τόνια Σωτηροπούλου: Λαμπερή πρεμιέρα με τον Κωστή Μαραβέγια στο πλευρό της

Στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο στην επίσημη προβολή ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού» απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr την Τόνια Σωτηροπούλου.

Η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία φυσικά δεν ήταν μόνη της. Στο πλευρό της ήταν ο αγαπημένο της, Κωστής Μαραβέγιας.

Η Τόνια Σωτηροπούλου για την εν λόγω περίσταση, επένδυσε σε ένα total black look, με μαύρο μίντι φόρεμα το οποίο αναβαθμίζεται από τη σατέν υφή του, τα ψηλοτάκουνα πέδιλα και το βραδινό τσαντάκι, όλα στο ίδιο χρώμα.

Η ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού» έχει την υπογραφή της Σέρβας σκηνοθέτιδας, Γελένα Πόποβιτς. Τη μουσική έχει επιμεληθεί ο θρυλικός συνθέτης Ζμπίγκνιεφ Πράισνερ (έχει επενδύσει μουσικά ταινίες του Κριστόφ Κισλόφσκι, Λουί Μαλ, Τέρενς Μάλικ) και συμμετέχει ένα εκλεκτό ελληνικό και διεθνές καστ.

Πρωταγωνιστούν οι Αρης Σερβετάλης, Αλεξάντερ Πετρόβ, Μίκι Ρουρκ, Χρήστος Λούλης, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλης Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Μιχάλης Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κορίνα Αννα Γουγούλη, Μάνος Γαβράς, Σαράντος Γεωγλερής και Παναγιώτης Μαρίνος.

 govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .