Δευτέρα, Αυγούστου 30

Βασιλακόπουλος: «Δέχομαι και εγώ απειλές»

" Παίρνουν τηλέφωνο συνέχεια και βρίζουν τη γραμματέα μου. Απειλούν, λένε ότι θα με σπάσουν στο ξύλο, θα με βρουν στα χαντάκια", λέει ο καθηγητής

Στη τηλεόραση του MEGA μίλησε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος και αποκάλυψε πως  μετά τον Νίκο Τζανάκη δέχεται κι εκείνος απειλές και υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

«Εγώ δέχομαι άπειρες απειλές… Παίρνουν τηλέφωνο συνέχεια και βρίζουν τη γραμματέα μου. Απειλούν, λένε ότι θα με σπάσουν στο ξύλο, θα με βρουν στα χαντάκια… Η πανδημία έχει τρελάνει τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χιουμοριστικά σχολίασε τον κόσμο που διασπείρει θεωρίες συνομωσίας λέγοντας:  «Έκαναν προχθές μία διαμαρτυρία κάποιοι εργαζόμενοι που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν έξω από το Μαμάτσειο. Υπήρχε πλακάτ που έλεγε δεν θα περάσει ο Μπιλ Γκέιτς το τσιπάκι του. Θέλω να τους πω ότι ο Μπιλ Γκέιτς στα σίγουρα δεν ασχολείται με το Μαμάτσειο. Με πήρε τηλέφωνο, μού το είπε ξεκάθαρα, “δεν ασχολούμαι με το Μαμάτσειο!”».

Παράλληλα αναφέρθηκε στο ανεμβολίαστο προσωπικό των νοσοκομείων τονίζοντας ότι ελάχιστοι είναι οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία δεν έχουν εμβολιαστεί. Θα βγουν σε αναστολή εργασίας θα εμβολιαστούν σύντομα και θα επιστρέψουν στα καθήκοντά τους εκτίμησε ο καθηγητής.

«Μετά τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους που ανακοινώθηκαν, το ποσοστό εμβολιασμού αυξήθηκε κατακόρυφα», καταλήγει ο κ. Βασιλακόπουλος..iapopsi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .