Παρασκευή, Αυγούστου 13

Για την χθεσινή συνέντευξη τύπου Μητσοτάκη


Από το «μένουμε σπίτι» του χειμώνα, στο «εκκενώστε το σπίτι» του καλοκαιριού. Σε ένα δίωρο κρεσέντο έκθεσης ιδεών εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας αόριστα και χωρίς καμία ουσιαστική απάντηση στα φλέγοντα ζητήματα των ημερών, όπως είναι η κατάρρευση του κρατικού μηχανισμού και τα χιλιάδες στρέμματα γης
που έγιναν στάχτη. Αντ’ αυτού, προσπάθησε να μας πείσει ότι οι ανεμογεννήτριες είναι σύμμαχος μας, ότι η κλιματική αλλαγή θα πρέπει να λέγεται κλιματική κρίση και ότι δεν θα πληρώσουν οι εμβολιασμένοι τους λίγους ανεμβολίαστους. Είναι άραγε τόσο λίγοι; Και αν ναι, προς τι η υποχρεωτικότητα; 


Καμία διάθεση για αυτοκριτική με συγκεκριμένα επιχειρήματα. Είναι πλέον έκδηλο ότι η κυβέρνηση τα έχει χαμένα και ενδιαφέρεται μόνο για την πολιτική της επιβίωση.


Το εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ δηλώνει ότι η προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία - το συντομότερο δυνατόν μάλιστα - καθίσταται επιτακτική!


ΕΛΛΗΝΕΣ - Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .