Τετάρτη, Αυγούστου 4

ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :
Μάτι, Βαρυμπόμπη, Ευβοια και 100αδες άλλες φωτιές καταστρέφουν τα πάντα σε μια χώρα εξαθλιωμένη και χωρίς υποδομές. Ή πιστεύετε ότι είμαστε "Ευρώπη" ;; 
 
Αλήθεια μήπως επίσης πιστεύετε ότι έχει σημασία σε ποιου την βάρδια θα κάτσει η "στραβή" ;;
Σαν κράτος δεν υπάρχουμε, σαν χώρα δεν ξέρω για πόσο ακόμα.
Βαυκαλιζόμαστε και οργιζόμαστε (μέχρι την επόμενη μέρα ) για να ξεχάσουμε το χάλι μας, αδύναμοι και έρμαια μιας κατάστασης που δεν μπορούμε ούτε να ελέγξουμε ούτε και μας πέφτει λόγος.
 
Η κατάσταση είναι πλέον μη αναστρέψιμη και όσο αργούμε να το καταλάβουμε και να το αποδεχθούμε, τόσο θα ελπίζουμε κάνοντας... τίποτα, εκτός φυσικά από το να οργιζόμαστε και να αγανακτούμε προσωρινά. Μπορούμε επίσης να κάνουμε μια συγκέντρωση ή μια 24ωρη απεργία για να δείξουμε την απέραντη οργή μας. Η ακόμα καλύτερα να σταματήσουμε ΟΛΟΙ μας να πληρώνουμε φόρους σε αυτό το ανθελληνικό και ξενόδουλο κράτος.
 
Λύσεις;;; Εκτός από ατομικό αυτοσχεδιασμό και μια ίσως ατομική ατζέντα επιβίωσης, τουλάχιστον ως πρώτη και μοναδική πλέον άμυνα, μπορούμε να συνεχίσουμε να οργιζόμαστε και να αγανακτούμε υπεύθυνα περιμένοντας την επόμενη καταστροφή και "στραβή", αναζητώντας τον τρισμέγιστο ηγέτη που θα μας σώσει. Είμαστε για να μας κλαίς και πάλι τζάμπα θα πάει το δάκρυ. Σας το είχα γράψει και παλιά...από όλη αυτήν την ανθρωπομάζα που ζεί στην Χώρα των Ελλήνων και πολύ κακώς αυτοαποκαλούνται Έλληνες...ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ αξίζουν να επιβιώσουν. Το ποιοι και γιατί είναι άλλη ιστορία. Γραμμάτια  είναι όλα αυτά, και κάποια στιγμή τα γραμμάτια έρχεται η ώρα που ζητάνε την πληρωμή τους.!
 
Γιατί φώναζα πριν καιρό και εδώ και έλεγα ότι ..ο Λαβύρινθος έκλεισε, ήρθε η ώρα που οι κηφήνες θα παλέψουν στον λάκκο με τα φίδια των επιλογών τους.!! Αυτή είναι η Ελλάδα που παραδίδει ο Ανέμελος Τριημεράκιας. ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ. Και δεν φταίει τόσο αυτός , όσο αυτοί οι δειλοί και βολεμένοι παρτάκηδες που πήγαν και τον ψήφισαν....και θα τον ξαναψηφίσουν. Εσείς που φέρατε στην εξουσία τον άχρηστο Τριημεράκια πως τα πάτε;;; Κοιμάστε με ήσυχη συνείδηση ;;; Σας έχω νέα..εσείς θα είστε οι επόμενοι που θα "πληρώσετε" τον "λογαριασμό". Αρχίστε να μετράτε ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ...τόσο εσείς όσο και τα παιδιά σας.
Υ.Γ Σαν ιστολόγιο σας είχαμε προειδοποιήσει από το 2019 για όλα αυτά.! Μιλούσαμε τότε ότι κάτι ετοιμάζουν στην Εύβοια για αυτό και έχουμε εκεί τώρα τις καταστροφικές πυρκαγιές...τι λέγαμε ΕΔΩ :
 
" Κάτι ετοιμάζουν στην Εύβοια και βάζουν και άλλες φωτιές για τη διασπορά των δυνάμεων. Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε.Είναι βασικός τους εθνικός στόχος να κάψουν όλη την Ελλάδα, για να περάσουν αγωγοί πετρελαίου... να τοποθετηθούν αιολικά πάρκα κ.λ.π. "ανάπτυξη" και "επενδύσεις" παντού... και ταυτόχρονα "μείωση της ανεργίας"! Αυτή  είναι η Ελλάδα, σταθερή δύναμη ειρήνης και ασφάλειας στην περιοχή!!!" (με ειρωνική διάθεση)
 
Μυαλό όμως δεν βάλατε...δεν πειράζει πλησιάζει ο καιρός..που θα βάλετε αλλά θα είναι ΑΡΓΑ. Με βίαιο τρόπο θα καθαρίσει η Χώρα των Ελλήνων...των Ελλήνων και όχι του όρθιου μιξοπίθηκου που κατοικεί στην χώρα. Αφού σας αρέσει η ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ...ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ για να γουστάρουμε.

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2021/08/blog-post_36.html?showComment=1628094109642#c927771900310680845

Ανώνυμος είπε...


Έχουμε χάσει το μέτρημα στις προδοσίες ,τελείωσε το τετράδιο
των σημειώσεων για τους λεβέντες.

Αν και είναι αρκετά για να τους εξολοθρεύσουμε,πιστεύω πως είμαστε
στην αρχή των προβλημάτων.

Τα δύσκολα είναι μπροστά μας,η θλίψη να πάει στην άκρη, και η οργή μας να γίνει όπλο ισχυρό, να μην ξεχάσουμε ποτέ όλα όσα έγιναν και θα γίνουν στη χώρα εξ αιτίας τους.Ζητώντας πάντα να εμφανιστεί η δικαιοσύνη..

Την καλησπέρα μου.

Ανώνυμος είπε...

http://deltio11.blogspot.com/2021/08/blog-post_58.html

για δες και εδω μια σοβαρη εκδοχη

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Nαι την είχα διαβάσει απο χθές το απόγευμα αυτήν την εκδοχή. Όμως μην αποπροσανατολίζεστε...ο ΣΤΟΧΟΣ ήταν το "φιλέτο" του Τατοίου και το πανέμορφο τμήμα της Πάρνηθας, 47.000 καταπράσινων στρεμμάτων εκ των οποίων τα 15.000 στρέμματα κηρυγμένα ως εθνικός δρυμός. Φυσικά το ξεπούλησαν σε εφοπλιστική οικογένεια που είχε στενές σχέσεις με το Μητσοτακέικο. Πολυεμπορικό Κέντρο θέλουν να κάνουν εκεί..και το ξεπούλησαν μπιρ-παρά. Απλά τους ΞΕΦΥΓΕ η φωτιά...διότι εκτός από άπληστοι....είναι και ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΗΛΙΘΙΟΙ.

ΔΙΟ είπε...

Είχα μπει σε ένα λαιβ τσατ χθες και έγραφε ο καθένας τη εξυπνάδα του.

Ο Χριστός να βάλει το χέρι του έλεγαν κάποιοι. Να είμαστε ενωμένοι έλεγαν άλλοι κτλπ. Είχε μέσα 700 άτομα και λέω 30% γύρω στους 200 έχουν ψηφίσει Κούλη εδώ μέσα.
Και μετά βγαίνουν τα σκουπίδια και λένε για το Χριστό και δεν καταλαβαίνουν ότι αν βάλει το χέρι του θα τους πάρει ο διάολος και τους 200. Και οι άλλοι λένε για ενότητα με τα σκουπίδια που ψηφίζουν εδώ και γενιές την αυτοκτονία.

Εγώ χαίρομαι για κάθε σπίτι ψηφοφόρου των 300 της Βουλής που καηκε χθες. Ούτε ένωση θα κάνω αλλά θα καλώ τον Χριστό και όποιον άλλο γουστάρουν να τους ξεσκίσει παρά φύση μέχρι να βάλουν μυαλό.

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , πέρα από την θλίψη για την χώρα , την φύση και τις περιουσίες , αναφέρεσαι στο παρακάτω ?

Η έκθεση βιωσιμότητας της ΚPMG (χρηματοδοτήθηκε με δωρεά του Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη) έφτασε στο τέλος του 2020 στα χέρια του πρωθυπουργού και της υπουργού Πολιτισμού, η οποία έχει αναλάβει και κεντρικό ρόλο στην επίβλεψη, τον συντονισμό και την υλοποίηση του πρότζεκτ.

από εδώ https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/08/blog-post_17.html .

Δυστυχώς από ότι βλέπω μετά τα Γεράνια όρη και το Τατόϊ , δεν σκοπεύουν να αφήσουν πράσινο στην Εύβοια όπως λες πουθενά βόρεια-νότια-ανατολικά-δυτικά , μόνο πράσινη ανάπτυξη της πλάκας , που θα την πληρώσουμε χρυσή καίγοντας πλέον και τους κατοίκους γιατί ενοχλούν. Πλέον διαγράφω από φίλους όσους τους υποστηρίζουν .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΔΙΟ : να τους ξεσκίσει παρά φύση μέχρι να βάλουν μυαλό.

Aυτό ακριβώς ετοιμάζεται η φύση να κάνει..θα τους ξεσκίσει. Να δω τον χειμώνα όταν θα αρχίσει να βρέχει που θα πάει αυτό το νερό, μιας και δεν θα είναι το δάσος για να το συγκρατήσει.!! Έχουν να δούνε πλημμύρες στην Αθήνα που θα τρίβουνε τα μάτια τους.

Ανώνυμος είπε...

Να πούμε ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από αυτά τα δίποδα είναι οι φανατικοί εμβολιαστές που ρίχνανε κατάρες στους ψεκες…&
ότι το κράτος ενδιαφέρεται για την υγεία τους…
Κλακαδόροι που με 50οC μέσα στην φωτιά κυκλοφορούν με μάσκες ρε θα τρελαθώ…
Χx

Ανώνυμος είπε...

αυταναφλεξη ηταν οχι κατι αλλο...

https://www.youtube.com/watch?v=sCSjm2Fu1ao

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .