Τετάρτη, Αυγούστου 25

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας Θα γεμίσουν τα νησιά μας κι απο ..."τούρκους"...


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Πολλές φορές άλλα υπολογίζουμε και άλλα έρχονται.

Μπορεί από το Αφγανιστάν το ταξίδι προς την Ελλάδα και μετά για την Ευρώπη να κρατεί αρκετά , αλλά το ταξίδι των φοβισμένων τούρκων προς τα Ελληνικά νησιά κρατεί μόνο λίγη ώρα.

Και λέμε φοβισμένοι τούρκοι γιατί με όσα συμβαίνουν ξεχάσαμε τον αναβρασμό που επικρατεί μέσα στην κοινωνία της γείτονος χώρας.

Προβλήματα που καθιστούν την καθημερινότητα των γειτόνων τραγική και μέρα με την μέρα αυξάνονται. 

Ήδη σήμερα ο Ερντογάν δήλωσε ότι δεν θα δεχτεί Αφγανούς πρόσφυγες για να καθησυχάσει την τουρκική κοινωνία που πένεται την στιγμή που την χώρα τους την κατέκλυσαν εκατομμύρια ξένοι οι οποίοι  στα χέρια του σουλτάνου εργαλειοποιήθηκαν για να λαμβάνει αυτός  πακέτα στήριξης από την Δύση και τα οποία κανείς δεν γνωρίζει που καταλήγουν.

Αυτές τις ημέρες ειδήσεις σκόρπιες ότι καταφεύγουν στα Ελληνικά νησιά τούρκοι και ζητούν άσυλο μας θύμισαν τα λόγια ενός σεβάσμιου ασκητή την περίοδο του λεγόμενου «Έπους του Έβρου»… 

Αυτά που μας είπε  τότε αυτά και σας αναφέρουμε: 

- αυτούς που βλέπεις να έρχονται στην Ελλάδα είναι διερχόμενοι , με την πρώτη δυσκολία στα δύσκολα που έρχονται σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα μας θα φύγουν με τον ένα ή τον  άλλο τρόπο.

- όλοι αυτοί υποκινήθηκαν για να μεταναστεύσουν και στο τέλος όσοι μπορέσουν θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους ή θα καταλήξουν στα πολεμικά πεδία της Ευρώπης όταν θα ανοίξουν αυτά για να καταπιούν πολλούς.

- το μεγαλύτερο μπούγιο κυρίως στα νησιά μας θα γίνει ξαφνικά από τούρκους που θα τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν.

- αυτό θα γίνει σε δύο φάσεις μετά την Ελληνοτουρκική σύρραξη.

- στην πρώτη φάση κάποιοι θα τρέξουν να προλάβουν να σωθούν από τον εμφύλιο που θα ξεσπάσει στο εσωτερικό της τουρκίας.

- στην δεύτερη φάση θα έρθουν οι περισσότεροι για να γλυτώσουν από τα γεγονότα της διάλυσης της τουρκίας.

- αυτοί που θα έρθουν δεν θα μοιάζουν με τους σημερινούς αλλοδαπούς αλλά θα μοιάζουν με εμάς και θα είναι κυρίως κρυπτοχριστιανοί.

- είθε παιδί μου να αντέξουμε σε όλα αυτά τα θλιβερά γιατί ο πόνος εκείνος των ημερών θα είναι οδυνηρός και πολλοί θα λυγίζουν από την ένταση των γεγονότων.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

https://shmantikanea.blogspot.com/2021/08/blog-post_31.html#more

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .