Δευτέρα, Αυγούστου 23

Αχ βρε Ρίνα, η φυγή σου φωτιά, η θύμηση σου λεπίδα


Ο Μπάμπης Κόλλιας τα είδε τέσσερα δεκατέσσερα με την Τσάρλι Ρίνα. 

Ξυπνάω το πρωί κατά τις 12μιση, με τσίμπλα στο μάτι, λέω στη μάνα μου να με φτιάξει μια φραπεδιά και μπαίνω Insta για πρωινή βολτούλα σε όμορφους λογαριασμούς. 

Και σκάω πάνω σε αυτό:
 
 

 

 

Φτύνω ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ τη γουλιά του φραπέ για να μην πνιγώ, σκουπίζω την οθόνη με το μανίκι της πορτοκαλί μου μπλούζας κι αρχίζω να σκρολάρω προς τα κάτω, δεχόμενος σειρά μικροεγκεφαλικών. Κάθε φωτό νιώθω να μου καίει κι από ένα κύτταρο. Τη λένε Τσάρλι Ρίνα, έχει γεννηθεί στην Πολωνία, αλλά μεγάλωσε στον Καναδά, είναι μοντελάρα, αλλά είναι και ξύπνια, έχει σπουδάσει αλλά έχει και ενδιαφέροντα. Με πτυχίο στην Εγκληματολογία και τις Δικαστικές Επιστήμες, με βραβείο στο σκάκι, με πολλές διακρίσεις όπως Miss Hawaiian Tropic και με φωτογραφίσεις σε πασίγνωστα περιοδικά. Αφήνω τον φραπέ και φωνάζω: «Μάνα ετοίμασε τη βαλίτσα μου, φεύγω Καναδά. Βάλε μου πολλά σλιπάκια»

Μάνα, από 'δω η νέα σου νύφη, η Ρίνα:  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .