Παρασκευή, Αυγούστου 6

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Άφαντα τα canadair στην έναρξη της φωτιάς...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ :

Τι αποδεικνύει η φρικιαστική ακρίβεια εξέλιξης της αρχικής πυρκαγιάς σύμφωνα με τους αλγόριθμους του μοντέλου του Αστεροσκοπείου Αθηνών (και όχι μόνο με αυτούς...)::
 
Η αρχική φωτιά εξελίχθηκε ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΉΡΧΑΝ ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ . Εξελίχθηκε σαν να μην έγινε ούτε μια ρίψη!
Τα δήθεν "7 canadair που εστάλθηκαν" δεν υπήρχαν και το Βarev έριχνε κουτουρού 3 ώρες μετά! Μάλλον μόνο για τα πλάνα.
 
Χαρδαλιά ψεύτη, παραιτήσου!!!
 
Χθες!!! έβγαλαν απόφαση για να αγοράσουν ανταλλακτικά για 14 Πυροσβεστικά... ΣΗΜΕΡΑ!!!
Τακάκια! Φίλτρα Λαδιού/Πετρελαίου/Αέρος! Μπουζί! Τα βασικά ...
Άφαντα τα canadair στην έναρξη της φωτιάς...
Οργανωμένα και ελεγχόμενα έγινε ....στρατιωτική οργάνωση με την αστυνομία και την πυροσβεστική....τα πάντα ήταν υπολογισμένα..στη παραμικρή λεπτομέρεια...βρισκόμαστε στη προ τελική φάση ενός σχεδίου..για να πετύχουν τους σκοπούς τους...καταστροφή "εμποδίων" για μελλοντικές εύκολες "επενδύσεις" και αναπλάσεις...τέρμα οι προστασίες.
 
Σε αυτή τη φάση που βλέπουμε στο βίντεο κάτω, θα αρκούσαν 2 ρίψεις! Και τέλος! Είχαν χρόνο για να αντιδράσουν 45 ολόκληρα λεπτά!!!  
Όλα
προγραμματισμένα...και ρυθμισμένα ρολόι....ήθελαν να κάψουν το δάσος..ποιος θα βρει στοιχεία...ελέγχουν τους πάντες μέσα στη κρατική μηχανή...ΜΟΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΜΟΣ σε εξέλιξη...Γέμισαν τα δάση με ρουφιάνους για να ελέγχουν τη πρόσβαση των πολιτών...μα την τρομοκρατία η αστυνομία τη παράγει και την ελέγχει...είναι γνωστό αυτό. Κράτος και παρακράτος εν και το αυτό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .