Κυριακή, Αυγούστου 29

Γρηγόρης Βαλτινός: Όλες οι θεωρίες των αντιεμβολιαστών με βρίσκουν αντίθετο

«Όπως είναι δημοκρατικό το να μην θες να εμβολιαστείς, είναι και το να μην θες να μολυνθείς»
Γρηγόρης Βαλτινός: Όλες οι θεωρίες των αντιεμβολιαστών με βρίσκουν αντίθετο

Στους αντιεμβολιαστές αλλά και στο ελληνικό #metoo και τις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου, μίλησε ο Γρηγόρης Βαλτινός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι not».

«Η κοινωνία έχει διχαστεί, αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε. Είναι πολύ άσχημο να απομονώνεις κάποιες ομάδες, αλλά είναι και πολύ άσχημο αυτές οι ομάδες να θέλουν να μπουν σε κάποιους χώρους και να μολύνουν τους υπόλοιπους. Όπως είναι δημοκρατικό να μη θες να εμβολιαστείς, είναι δημοκρατικό και το να μη θέλεις να μολυνθείς.

Έχεις καθίσει 2 χρόνια μέσα, έχεις κάνει τα εμβόλια, έχεις τεράστιες απώλειες στην επιχείρησή σου και δεν έχεις τα περιθώρια να καταστραφείς άλλο. Όλες οι θεωρίες των αντιεμβολιαστών με βρίσκουν αντίθετο», είπε ο Γρηγόρης Βαλτινός, στην κάμερα της εκπομπής του Open και πρόσθεσε μιλώντας για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου:

«Δεν μου αρέσουν τα λαϊκά δικαστήρια. Μου αρέσουν τα δικαστήρια της Δικαιοσύνης. Οι υποθέσεις αυτές έχουν πάει στα δικαστήρια, εμείς πρέπει να σιωπήσουμε. Οι άνθρωποι που μίλησαν, καλώς μίλησαν, γιατί πρέπει να ξεκαθαρίσει ο τόπος. Η θλίψη μας στο θέατρο είναι τεράστια, γιατί κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις χαρακτηρίζουν έναν ολόκληρο χώρο. Και είναι ένας χώρος ιδιαίτερα προβεβλημένος και προσφέρεται για βορά στα ΜΜΕ και στο ίδιο το κοινό. Δεν είναι έτσι όλος ο χώρος. Ο χώρος του θεάτρου είναι ένας χώρος ιδεών, αξιών, τέχνης, ευαισθησίας και αγάπης».

https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/7740972/grigoris-valtinos-oles-oi-theories-ton-antiemvoliaston-me-vriskoun-antitheto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .