Τρίτη, Αυγούστου 3

Πύρινη λαίλαπα σε Ρόδο: Εκκενώνεται το χωριό Μαριτσά δίπλα στο ομώνυμο αεροδρόμιο

Πύρινη λαίλαπα σε Ρόδο: Εκκενώνεται το χωριό Μαριτσά δίπλα στο ομώνυμο αεροδρόμιο

Μάχη με τις αναζωπυρώσεις εξακολουθούν να δίνουν οι πυροσβέστες

Σε εκκένωση του χωριού Μαριτσά προχώρησε η Πυροσβεστική καθώς οι φλόγες γλύφουν το χωριό που βρίσκεται δίπλα στο μοναδικό στρατιωτικό αεροδρόμιο του νησιού, το οποίο πάντως δεν χρησιμοποιείται από την ΠΑ λόγω της συνθήκης αποστρατικοποίησης του νησιού.

Η περιοχή Κερωνιάτης, καίγεται ολοσχερώς, ενώ υπάρχουν αρκετές εστίες στον χώρο όπου αναπτύχθηκε την Κυριακή, μεταξύ των χωριών Θολού, Μαριτσών και Ψίνθου και όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το αεροδρόμιο έχει κυκλωθεί από τις φλόγες. H παρακάτω φωτό είναι από τον Σ.Κουμουνδούρο, κάτοικο της περιοχής των Μαριτσών:

Η καταστροφή είναι τεράστια και παρά την κατόπιν εορτής (αφού δεν υπήρξε η παραμικρή έγκαιρη προειδοποίηση) επέμβαση σημαντικού αριθμού μέσω αεροπυρόσβεσης (πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα) η φωτιά εξακολουθεί και καίει.

 pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .