ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΚΛΑΡΚ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ – “”ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΑΩ ΜΗΝ ΚΑΕΙ”. ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΚΕΙ ΕΣΒΗΣΕ Η ΦΩΤΙΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ! Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΣ Ν Ο Μ Ι Ζ Ε Ι ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ – ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΕΡ@ΤΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΥΡΗ [ΒΙΝΤΕΟ]

im_kolokouris

Ο Αρχηγός του ΠΣ είτε το παίζει τρέλα, είτε είναι άσχετος, είτε είναι βλάκας. Και τα τρία τον κάνουν απαράδεκτο και ανεπαρκή για τη θέση του μπροστά στον πύρινο όλεθρο που βιώνει η χώρα με το Κράτος να είναι απών.

Ο Στέφανος Κολοκούρης μετά το “Ευχαριστώ τους πολιτικούς μου ηγέτες” που ξεστόμισε πριν τρεις ημέρες, τον ακούσαμε πριν λίγο στο Mega να δηλώνει με υπερηφάνια ότι εδώ και τρεις μέρες επιβλέπει το μέτωπο της… Πάρνηθας που ουσιαστικά δεν υπάρχει εδώ και δύο μέρες.

Μήπως κάθεται εκεί στο “όμορφο δάσος”, όπως το χαρακτήρισε μαζί με τη φίλη του τη Ρούσεφ ενώ ο κοσμάκης καίγεται αβοήθητος; Σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με την πορεία του μετώπου της Βόρειας Εύβοιας είπε ότι Ν Ο Μ Ι Ζ Ε Ι ότι η φωτιά αντιμετωπίζεται. Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ΝΟΜΙΖΕΙ.

Κι εσύ θα πρέπει να λογαριαστείς με τη οργή του λαού μόλις τελειώσει αυτή η τραγωδία όπως ακριβώς και ο φιλαράκος σου ο Μητσοτάκης.

Ακούστε τον κ. Κολοκούρη και εκφραστείτε ελεύθερα: