Πέμπτη, Αυγούστου 12

Δημήτρης Λιγνάδης: Θα ανεβάσει παράσταση στις φυλακές Τριπόλεως

Δημήτρης Λιγνάδης: Θα ανεβάσει παράσταση στις φυλακές Τριπόλεως

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν από διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου ετοιμάζεται να γίνει σκηνοθέτης και εμψυχωτής μιας ομάδας κρατουμένων ηθοποιών στις φυλακής Τριπόλεως. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ανεβάσει στις φυλακές παράσταση με κωμικό

περιεχόμενο, στην οποία είναι πιθανό να συνυπάρξει πίσω από τα κάγκελα με τον Πέτρο Φιλιππίδη που έτσι και αλλιώς τους χωρίζει πλέον ένα κρεβάτι.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη συγκρότηση και εκπαίδευση της θεατρικής ομάδας που αποτελείται από κρατούμενους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θεατρικό έργο που ετοιμάζει θα σηκώσει αυλαία τους επόμενους μήνες, με καλεσμένους συγγενείς των κρατουμένων και σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο θεατρικό θα πάρει μέρος και ο Πέτρος Φιλιππίδης, αν και πιστεύει ότι μέχρι τότε θα έχει αποφυλακιστεί.

Παρόλα αυτά θα συμμετάσχει γιατί είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την υποδοχή που είχε, αλλά και γιατί βρίσκεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη με τον οποίο έχουν κοινά ενδιαφέροντα.

 

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.