Κυριακή, Αυγούστου 15

Ξεφορτώνουν γερμανικές ανεμογεννήτριες στην Ελευσίνα ενώ η Ελλάδα καίγεται! (φώτο)

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα στην Ελευσίνα, ενώ καίγεται η Ελλάδα, ξεφορτώνονται ανεμογεννήτριες γερμανικής κατασκευής, οι οποίες έχουν προορισμό την Βοιωτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα στην Ελευσίνα, ενώ καίγεται η Ελλάδα, ξεφορτώνονται ανεμογεννήτριες γερμανικής κατασκευής, οι οποίες έχουν προορισμό την Βοιωτία.

Η κυβέρνηση μαζί με τα επιχειρηματικά συμφέροντα δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα, καθώς την ώρα που ο λαός έχει εξοργισθεί με τα ρεπορτάζ περί εγκατάστασης ανεμογεννητριών στα καμένα, κάτι που οδηγεί σε τρομακτικούς συνειρμούς, οι «δουλειές» συνεχίζονται κανονικά. 

Και θα συνεχίζονται,  διότι ο πρωθυπουργός παρά τις αντιδράσεις, δεν δεσμεύτηκε ότι θα απαγορευθεί η εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα δάση που έγιναν κρανίου τόπος, ειδικά στην Εύβοια.

Αντίθετα, η ανακοίνωση του πρωθυπουργού ότι θα αναλάβει όλο το κονδύλιο αποκατάστασης των ζημιών, για να το χειριστεί ο ίδιος, μόνο αισιοδοξία δεν επιτρέπει. 

Άλλωστε, το ταμείο ανάκαμψης, προβλέπεται πακτωλός χρημάτων για... τις ανεμογεννήτριες και τα φωτοβολταϊκά. 

Παλαιότερη κινητοποίηση των κατοίκων της Άνδρου, που απέτρεψαν την εκφόρτωση ανεμογεννητριών στο νησί.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1009028_xefortonoyn-germanikes-anemogennitries-stin-eleysina-eno-i

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .