Είναι μέχρι να σκάσουν οι πρώτες Ευρωπαϊκές τράπεζες εντός της ευρωζώνης από κει και πέρα να δω ποιός θα λυπηθεί την ΕΕ και το φουσκοευρώ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζω : Προσδεθείτε ! Έρχονται ισχυρές αναταράξεις στην οικονομία....

Τα χουμε πει όλα αυτά πολύ πριν την πανδημία.
Ειδικά μετά τα lock downs και τον πτωχευτικό το πράγμα τρέχει, όχι για τους υπερχρεωμένους, αυτοί ήταν τελειωμένοι από τότε που εντάχθηκαν σε ρυθμίσεις, εξωδικαστικών και Κατσέληδων 10ετίας και άνω, ποτέ δεν πρόκειται να "στρίψουν" αν δεν τους έλθει το τζόκερ, αλλά για τους μέχρι χθες οικονομικά υγιείς.
 
Όσο για το τραπεζικό σύστημα;; Αυτό πνέει τα λοίσθια από την στιγμή που ξεπούλησε τις απατήσεις του σε funds αντί το ίδιο να τις κουρέψει και να τις ρυθμίσει. Τώρα οι τράπεζες κλείνουν το ένα υποκατάστημα μετά το άλλο και ξεφορτώνονται συνεχώς προσωπικό. Στο τέλος θα συγχωνευτούν σε 2 από 4 και φυσικά ο κύκλος εργασιών τους σε έναν λαό υπερχρεωμένο και άνεργο δεν θα υπάρχει, μέχρι να τελειώνουν και αυτές και να δημιουργηθεί μια δημόσια ΒΑΝΚ of BANANIA να τελειώνουμε.
 
Δεν ξέρω πόσοι θα είναι αυτοί που θα πεθάνουν από την Δ ή την Κ ή την Λ μετάλλαξη αλλά από άγχος, ανεργία και θλίψη θα πάνε πολλοί περισσότεροι.
Είναι μέχρι να σκάσουν οι πρώτες Ευρωπαϊκές τράπεζες εντός της ευρωζώνης από κει και πέρα να δω ποιος θα λυπηθεί την ΕΕ και το φουσκοευρώ.