Δευτέρα, Αυγούστου 9

Ένα δεκαρικάκι το μήνα κονομάει η Σία Κοσιώνη στον Σκάι! Δείτε το Πόθεν έσχες: Ποια είναι η περιουσία της

sia-kosioni-1-1024x541

Όλα όσα δηλώνει η Σία Κοσιώνη στο πόθεν έσχες της. Δείτε αναλυτικά την περιουσία της.
Στο «φως» το πόθεν έσχες της δημοσιογράφου και συζύγου του δημάρχου Αθηναίων, Σίας Κοσιώνη.
Η Σία Κοσιώνη είναι υπόχρεη σε δήλωση πόθεν έσχες και λόγω επαγγέλματος, αλλά και ως σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη, που ανέλαβε τη δημαρχεία Αθηνών, μετά από την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.
Όπως προκύπτει από τη δήλωσή της, τα καθαρά εισοδήματα της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ από μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα, πρόσθετες αμοιβές ανέρχονται στις 103.884,33 ευρώ.
Μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά το πόθεν σχες της δημοσιογράφου Σίας Κοσιώνη.
Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης κατατέθηκαν στην Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής και ανέρχονται συνολικά σε 1.114.
Οι δηλώσεις που αναρτώνται και στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων είναι ανέλεγκτες, όπως τις κατέθεσαν οι υπόχρεοι.
«Η δημοσίευση των δημοσιοποιούμενων στοιχείων στα ΜΜΕ επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το περιεχόμενό τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων» ξεκαθαρίζει η Επιτροπή.
sputniknews.gr
 
 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%88%ce%bd%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%ba%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ae%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%a3%ce%af%ce%b1-%ce%9a/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .