Η αγία οικογένεια... αντεπιτίθεται πάνω στα καμένα

(Ανανεωμένο) Το μπουρλότο που έβαλε στα δάση η παγιωμένη πλέον μητσοτακική ανικανότητα (η νέα κατάκτηση της χώρας έπειτα από τον θεσμό του 112 και της κουλτούρας των εκκενώσεων), έδωσε την ευκαιρία στην αγία οικογένεια να μετατρέψει το Μαξίμου σε πλήρως ελεγχόμενο μαγαζάκι.

Προφανώς για να είναι σε θέση να εξουδετερώσει άμεσα τα όποια προσκόμματα παρουσιαστούν όταν θα αναδασώνει τα δάση που έκαψε, με τον ούριο άνεμο των ανεμογεννητριών να προεξοφλεί την επιτυχία του τιτάνιου έργου της.

Διαφορετικά δεν θα επέλεγε να βάλει τον Γιάννη Οικονόμου στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου. Γνωστό πουλέν της Ντόρας από τα παλιά. Από τότε που έκαναν τα πάντα για να χάσει ο Σαμαράς. Ασχέτως αν πήραν 2% (αυτό είναι το διαχρονικό ποσοστό του μητσοτακισμού - Η κόρη από το 1% του ’77 του μπαμπά, κατάφερε να το ενισχύσει. Ουάου…), με τον Σαμαρά πανικόβλητο να φέρνει πίσω τη θυγατέρα φοβούμενος μην τυχόν και δεν γίνει πρωθυπουργός, κατόπιν εισηγήσεων κάποιων άσχετων (;) περί της πολιτικής που τον χαντάκωσαν εντελώς.

Στην εξίσωση της πράσινης μετάβασης πάνω στη μαυρίλα των καμένων, που προκάλεσε η κακούργα η κλιματική αλλαγή, βάλτε και την αναβάθμιση του σημιτικού-πασοκικού κατεστημένου (διαχρονικού συμμάχου της αγίας οικογένειας - Μέχρι δουλειά βρήκε στον... άριστο εμπρηστή).

Όσοι κοιμούνται ακόμη όρθιοι, καλό είναι να ξυπνήσουν, καθώς στην πολιτική δεν υπάρχουν συμπτώσεις.

Άραγε θα καταφέρει η αγία οικογένεια να πρασινίσει την Ελλάδα (υπό την αιγίδα ιδιωτών-αναδόχων καμένων, οι οποίοι εννοείται πως δεν θα έχουν καμία σχέση με πράσινες μπίζνες - Ακόμη μια παγκόσμια πρωτοτυπία των... αρίστων), που μαύρισε το άχρηστο, όπως αποδείχθηκε, επιτελικό κράτος;

Φρονούμε ότι η επιτυχία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Κι αν κάτι πάει στραβά, είμαστε σίγουροι ότι θα το διορθώσουν οι δύο (τι άλλο θα δουν τα κακόμοιρα τα ματάκια μας), υπουργοί Επικρατείας!!!

Αντώνη, Κώστα, όλα καλά;

Ποτέ σκοπεύετε να αντιδράσετε;

Όταν θα πίνει ο κουμπάρος καφέ στην Ακρόπολη, ή όταν θα θέλουμε διαβατήριο για να πάμε στη Λαμία.

Και κάτι ακόμη.

Τις προάλλες, ο Αργύρης Ντίνοπουλος αποκάλυψε γλαφυρότατα (βλέπε: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, οι ανεμογεννήτριες και ο Γεραπετρίτης), τις δαιδαλώδεις-διαπλεκόμενες διαδρομές της πράσινης μετάβασης.

Επειδή μέχρι στιγμής, οι... άριστοι δεν έχουν τοποθετηθεί επί του θέματος, καλό είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος να προβεί σε ένα σχολιάκι.

Διότι σε όποια σοβαρή χώρα είχε σκάσει βόμβα ανάλογη με του Ντινόπουλου, η κυβέρνηση θα είχε πέσει την ίδια μέρα.

Antinews

 https://www.antinews.gr/action.read/politiki/i-agia-oikogeneia-antepitithetai-pano-sta-kamena/2.152483