Σάββατο, Αυγούστου 21

ΚΙΝΑΛ: Οι πολίτες βλέπουν αυξήσεις-φωτιά στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος

ΚΙΝΑΛ: Οι πολίτες βλέπουν αυξήσεις-φωτιά στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος

«Με την επιστροφή τους από τις διακοπές, οι πολίτες βλέπουν αυξήσεις-φωτιά στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος. Αυξήσεις κατά 30%! Αιτία οι μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης, που οδήγησαν στην άνευ όρων παράδοση στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα στην ενέργεια», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

«Δεν είναι οι μόνες. Η Μαξίμου ΑΕ κινείται συστηματικά σε αυτή την κατεύθυνση. Όλα για τους μεγάλους και ισχυρούς, εις βάρος των πολιτών, εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος. Αυτή είναι η κεντρική επιλογή τους. Όπως αποδείχθηκε στην κατανομή των κονδυλίων του Ταμείου Ανασυγκρότηση, στην Τράπεζα Πειραιώς, στη στήριξη του ιδιωτικού τομέα της υγείας, στον εργασιακό και ασφαλιστικό νόμο, στη μείωση της φορολογίας των κερδών των επιχειρήσεων. Και δυστυχώς έπεται συνέχεια…».

 https://www.zougla.gr/politiki/article/kinal-i-polites-vlepoun-afksisis-fotia-stous-logariasmous-tou-ilektrikou-revmatos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .