Οι «παλιόφιλοι»... ξανασυναντιούνται - Στο ίδιο κελί Δ.Λιγνάδης και Π.Φιλιππίδης στις φυλακές της Τρίπολης

Οι «παλιόφιλοι»... ξανασυναντιούνται - Στο ίδιο κελί Δ.Λιγνάδης και Π.Φιλιππίδης στις φυλακές της Τρίπολης

Όσα είπε στον διευθυντή ο γνωστός ηθοποιός

Μετά από τις πρώτες ημέρες απομόνωσης ο Πέτρος Φιλιππίδης μεταφέρθηκε στον τρίτο θάλαμο των φυλακών της Τρίπολης, όπου και συνάντησε παλιούς γνωστούς.

Ο ηθοποιός προφυλακίστηκε για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, κατηγορίες που ο ίδιος αρνείται. 

Εκεί, βρίσκεται και ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς και άλλοι 18 κρατούμενοι. Πιο συγκεκριμένα ο Πέτρος Φιλιππίδης, φαίνεται να έχει εγκληματιστεί πλήρως και να είναι ήρεμος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είπε στον διευθυντή των φυλακών ότι θα κάνει αίτηση αποφυλάκισης. Ωστόσο, στην περίπτωση που δεν γίνει δεκτή, επιθυμεί να παραμείνει στις φυλακές της Τρίπολης, καθώς “είναι πολύ καλά για αυτόν”.

Οι “γνωστοί” κρατούμενοι

Έγκλειστοι που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα (βιασμοί, παιδεραστία, σεξουαλική παρενόχληση κλπ), κρατούνται στις φυλακές της Τρίπολης.

Πρόκειται για ένα σωφρονιστικό κατάστημα, όπου δεν υπάρχουν τα γνωστά κελιά των 3-4 ατόμων, αλλά χώροι όπου κρατούνται 18 – 20 κρατούμενοι μαζί. Συνολικά, στις φυλακές της Τρίπολης εκτίουν την ποινή τους 110 άτομα.

Μεταξύ αυτών, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης, ο ιερέας από τη Μάνη, που καταδικάστηκε για τον βιασμό της 12χρονης κόρης της συντρόφου του, ο «παιδεραστής με το βαν», ο οποίος καταδικάστηκε ομόφωνα σε ποινή κάθειρξης 26 ετών και χρηματική ποινή 200.000 ευρώ κατά συγχώνευση και συνελήφθη το 2015 επ’ αυτοφώρω, όταν επιβίβαζε 13χρονο στο ειδικά διαμορφωμένο βαν του για να το αποπλανήσει, και ο «δράκος του Αμαρουσίου» που κρίθηκε πρωτόδικα ομόφωνα ένοχος για έξι απόπειρες βιασμού γυναικών στο Μαρούσι χωρίς να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

 https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/1006869_oi-paliofiloi-xanasynantioyntai-sto-idio-keli-dlignadis