Τρίτη, Αυγούστου 31

Ο Τσίπρας «βγάζει μπροστά» τον Πολάκη

Εγκλωβισμένος στο παρελθόν και αδύναμος να αντιμετωπίσει τις επαναλαμβανόμενες προκλήσεις που καταγράφονται στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου με πρωταγωνιστή τον προκλητικό Παύλο Πολάκη είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Στα δημοσκοπικά απόνερα του κοινωνικού, ιδεολογικού και πολιτικού χυλού που διαμορφώνουν καθημερινά οι απανταχού ψεκασμένοι αντιεμβολιαστές και οι soft συνοδοιπόροι τους σφάζονται παλληκάρια.

Ου μην και αρχηγοί πολιτικών σχηματισμών, οι οποίοι δημοσίως ομνύουν στην «αριστερά και στην Πρόοδο» και εμφανίζονται να υπηρετούν τη λογική της επιστημονικής σκέψης και τις εφαρμογές της

και ιδιωτικώς εξαπολύουν τα κομματικά σκυλιά για να τρομάξουν τον έτερο σημαντικό διεκδικητή με γαυγίσματα.

Του Χρήστου Υφαντή

Εφ’ όλης της ύλης επικοινωνιακή μάχη για να αντιμετωπίσει τον αθέμιτο ανταγωνισμό του Κυριάκου Βελόπουλου και των δικών του« Ψεκασμένων Ελλήνων» στον καθημερινά διαμορφούμενο χώρο των σκληρών αντιεμβολιαστών και όσων επηρεάζουν δίνουν ο Αλέξης Τσίπρας κι ο προεδρικός ΣΥΡΙΖΑ, από την έκβαση της οποίας θα κριθούν τα ποσοστά που θα καταγράψουν τα κόμματα στις πρώτες μετρήσεις στις αρχές του φθινοπώρου.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα η περίοδος μοιάζει σχεδόν ιδανική και θα ήταν αν έλειπε από το παιχνίδι της ψεκασμένης αντιπολίτευσης στην οποία ασκείται με επιτυχία ο εκ Μακεδονίας (και κολλητός φίλος του Ιβάν Σαββίδη) κάτοχος των κρυφών επιστολών του Ιησού και διάσημος παράγωγος κεραλοιφών που αντιμετωπίζουν, μεταξύ άλλων, τη φαλάκρα και την ποδάγρα, ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο Κυριάκος Νο 2 εμφανίζεται σε όλες τις «ειδικές μετρήσεις» του τέλους της άνοιξης και των αρχών του καλοκαιριού να προηγείται σε επιρροή στον χυλό των αντιεμβολιαστών.

Ο λόγος του, αν και υπολείπεται σε επικοινωνιακή δυναμική από αυτόν του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζεται περισσότερο πειστικός.

Έχει να αντιπαρατάξει στην συγκυριακή προσχώρηση του Τσίπρα στο αντιεμβολιαστικό στρατόπεδο τη δική του μόνιμη σχέση με κάθε ψεκασμένη θεωρία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο όλα τα προηγούμενα χρόνια και ξέρει να παίζει καλύτερα με τα ταπεινότερα ένστικτα των αλλόφρονων που ψήνονται με θεωρίες για εξωγήινους και τίμιο ξύλο από τον σταυρό του Χριστού, που μοιράζονται ακόμη από θρησκόληπτους αγύρτες 2021 χρόνια μετά τον θάνατο του!

Απέναντι στην ισχυρή παράδοση του Βελόπουλου ο Τσίπρας εμφανίζεται μαθητής πρώτης δημοτικού, τώρα ξεκινάει να ψελλίζει διάφορες θεωρίες του ποδαριού, δυσκολεύεται να γίνει πιστευτός λόγω της γενικότερης ιδεολογικής του σύγχυσης και της προσωπικής του ανικανότητας να τον πάρει κάποιος στα σοβαρά και χάνει σημαντικά σε επιρροή σε ένα χώρο που γεννάει καθημερινά νέες ανάγκες, νέες θεωρίες και νέα δυναμική.

Ο Παύλος Πολάκης με τις αναρτήσεις του και τις δημόσιες αναφορές του αυτή ακριβώς την ανάγκη του Τσίπρα να απαντήσει στον Βελόπουλο καλύπτει. Το κάνει με τη θέληση του, πιστεύει απολύτως τα όσα λέει και αναρτά και επιτρέπει στον αρχηγό του να παίζει σε διαφορετικά ταμπλό ταυτόχρονα, ένα πολιτικό «εντός, εκτός και επί τα αυτά», ώστε να προσπορίζεται δημοσκοπικά οφέλη από διάφορες πλευρές, χωρίς να εκτίθεται υπερβολικά στις κατακτήσεις του πολιτικού ορθολογισμού.

Ο Κρης πολιτικός, συνειδητός υπέρμαχος των αντιμεβολιαστών, γιατρός στο επάγγελμα και σταθερός θιασώτης του Άρη Βελουχιώτη έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει ένα δύσκολο έργο, την αντιπαράθεση στις ειδικές κοινωνικές ομάδες των ψεκασμένων με τον Βελόπουλο με έπαθλο την καλύτερη δυνατή διείσδυση και την αυξημένη επιρροή δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Ακόμη και οι μετρήσεις αυτό μαρτυράνε, ο Κυριάκος (ο Βελόπουλος) είναι σκληρό καρύδι, έχει διαμορφώσει σχέσεις στοργής και ισχυρής επιρροής στον ψυχισμό των αντιμεβολιαστών και γενικώς των απανταχού παρανοϊκών των θεωριών συνομωσίας, ξέρει καλύτερα παντός άλλου να παίζει αυτό το παιχνίδι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα το μαθαίνει.

.lykavitos.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .