Παρασκευή, Αυγούστου 6

“ΕΣΠΑΣΕ” ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ Ο ΣΤ. ΧΙΟΣ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ – “ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΙΚΑ” – ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – “ΕΥΠ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ”

Image2

Πυρ κατά των κυβερνώντων απόψε στο ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ του ΑΡΤ από τον ρεπόρτερ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Στ. Χίου. “Κανείς δεν θα πληρώσει για την τωρινή καταστροφή από τις φωτιές, όπως κανείς δεν τιμωρήθηκε το 2018 με τους 103 νεκρούς στο Μάτι ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΙΝΗΘΗΚΑΝ”, τόνισε ο δημοσιογράφος για να εκφράσει την βεβαιότητα ότι οι φωτιές δεν είναι τυχαίες, ούτε φταίει η κτηματική αλλαγή.

Υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο εναντίον της χώρας μας και πρέπει να αναλογιστούμε ότι η πύρινη λαίλαπα στη χώρα μας άρχισε λίγο μετά τις σφαλιάρες που έφαγε ο Τσαβούσογλου λόγω των εκεί

πυρκαγιών.

“Σίγουρα έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο. Στη Λακωνία όλα έχουν καταστραφεί.

Ο Στ. Χίος υπέδειξε δύο άτομα ως τους ενόχους αυτής της καταστροφής. Τον αρχηγό του ΠΣ Κολοκούρη και τον γ.γ Πολιτικής Προστασίας, Τσουβάλα. “Μας έκαψαν οι εμπρηστές, 600 καμένα σπίτια”, είπε ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι σύμφωνα με τις δικές του πληροφορίες, ΕΥΠ και Κρατική Ασφάλεια ήξεραν εδώ και 1,5 μήνα ότι η χώρα θα υποστεί δολιοφθορά. Κάλεσε την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών να φτάσει την έρευνα που έχει διαταχθεί μέχρι τέλους και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι αυτής της τραγωδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .