Παρασκευή, Αυγούστου 6

Αφγανή…τάχα «πρόσφυγας» έβαλε τη φωτιά στο Πεδίον του Άρεως: Συνελήφθη για εμπρησμό!

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ  ΤΟΥΣ ΤΑΐΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΩΣΑΜΕ ΚΑΙ 1000 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ !

Για εμπρησμό συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής, από αστυνομική περιπολία στο Πεδίο του Άρεως, μία αλλοδαπή γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι αφγανικής υπηκοότητας.

Η γυναίκα συνελήφθη γύρω στις 17:30, λίγα λεπτά αφότου ξέσπασε φωτιά στο άλσος, από την πλευρά της λεωφόρου Αλεξάνδρας, που όμως σβήστηκε από την Πυροσβεστική.

Πάνω της βρέθηκαν δύο αναπτήρες, βενζίνη και εύφλεκτα υλικά, καθώς και ένα φιαλίδιο υγραερίου για γέμισμα αναπτήρων.

Η ΕΛ.ΑΣ έσπευσε βέβαια να πει πως, η γυναίκα αντιμετωπίζει -υποτίθεται-  «ψυχολογικά» προβλήματα και για αυτό το λόγο απλώς αποφάσισε να κάψει το Πεδίον του Άρεως λόγω των… προβλημάτων της.

Οδηγήθηκε αρχικά στο αστυνομικό τμήμα Κυψέλης, απ’ όπου παραδόθηκε στο ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Με αφορμή το συγκεκριμένο συμβάν ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό ότι επιχειρήθηκε να μπει φωτιά στην καρδιά της Αθήνας, στο πάρκο μας. Οφείλουμε να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και να προβαίνουμε σε καταγγελία κάθε ύποπτης κίνησης. Ευχαριστώ θερμά τα στελέχη της πυροσβεστικής και της Περιφέρειας Αττικής τα οποία επενέβησαν άμεσα και η φωτιά ετέθη υπο έλεγχο πριν πάρει διαστάσεις».

 https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/1008023_afgani-prosfygas-evale-ti-fotia-sto-pedion-toy-areos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .