Τετάρτη, Αυγούστου 11

ΕΔΩΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ; ΧΑΜΟΣ με τον επικεφαλής των Ρουμάνων πυροσβεστών που ήρθαν στην Ελλάδα...


Ο επικεφαλής των Ρουμάνων πυροσβεστών που ήρθαν στην Ελλάδα και σβήνουν φωτιές,μιλώντας σε κρατικό κανάλι της χώρας του φέρεται να υποστήριξε ότι απ΄ αυτά που είδαν έχουν καταλήξει σε δύο παρατηρήσεις:
• “Η φωτιά θα μπορούσε να είχε σβήσει από την πρώτη μέρα”.
• “Επιχειρούσαν σαν να μην ήθελε κάποιος να σβήσει η φωτιά”. Προφανώς αναφέρεται σε λάθος τακτικές καθώς επισημαίνει ότι “είναι δύσκολο να ελεγχθούν οι φωτιές στην Ελλάδα”. 
Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν οι Ρουμάνοι πυροσβέστες θα καταθέσουν σχετικό φάκελο με όλα όσα διαπίστωσαν στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό NATURA. Όσο για την πρόληψη; Διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε τίποτα. Αργότερα πάντως   Ρουμάνοι διέψευδαν  ότι ο επικεφαλής της δύναμης τους στην Ελλάδα υποστήριξε ότι “η φωτιά θα μπορούσε να έχει σβήσει από την πρώτη ημέρα” και ότι διαφώνησε με τις τακτικές που ακολουθούνται. “Εμείς στείλαμε πυροσβέστες για βοήθεια στην Ελλάδα αλλά δεν θέλουμε να εμπλακούμε σε πολιτικά παιχνίδια” έλεγαν... .

Αθανάσιος Τσουγανάτος 
Πολύ σοβαρό για να το παραβλέψει κανείς. Αληθινό ή fake ας το ψάξει κάποιος εισαγγελέας. Γι αυτό πληρώνονται. Αν είναι αλήθεια όμως, οι πολιτικές ευθύνες δεν ξεπλένονται ούτε με Νιαγάρα.

Μάνθος Βυθούλκας
Διαβάστε αυτό.
Είναι ειδήσεις από Ρουμανία.
Χθες, στο κρατικό κανάλι της Ρουμανίας, ο Επικεφαλής του Ρουμανικου πυροσβεστικού Σώματος έδωσε μία ολιγόλεπτη συνέντευξη και είπε τα εξής: όπως εμείς είδαμε την φορά τής φωτιάς ήταν σαν να μην ήθελε κάποιος να σβήσει. Ή φωτιά μπορούσε να είχε σβήσει από την πρώτη μέρα. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο: εμείς όταν τελειώσει η αποστολή μας θα κάνουμε την έκθεση μάς προς τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Natura και στον αντίστοιχο τού ΟΗΕ γιατί ή περιοχή έχει χαρακτηριστεί περιοχή Natura εδώ και αρκετά χρόνια, και εμείς αλλά είδαμε και μάθαμε. Πρόληψη και αντιπυρικες ζώνες ως όφειλε μία τέτοια περιοχή....μηδεν.
Από Petros Pournatzis

 

ζώνες ως όφειλε μία τέτοια περιοχή....μηδεν.
Από Petros Pournatzis


polyaristeros

Τραγικοί δολοφόνοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .